دسته
برندگان دومین رقابت وبلاگ نویسان تبیانی
لينكدوني
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 418294
تعداد نوشته ها : 362
تعداد نظرات : 42
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

به گزارش راسخون به نقل از شبکه ایران: میرحسین با آغاز "تخریب‌گونه" نطق‌‌های انتخاباتی‌اش، این سوال را در افکار عمومی مطرح کرد که آیا او برنامه‌ای برای اداره کشور تدارک دیده است؟

15 دقیقه‌ به ساعت 22 شنبه، باقی مانده بود که آخرین نخست وزیر کشور در قالب برنامه‎ای تبلیغاتی، پس از سال‌ها سکوت و کناره گیری از عالم سیاست، در شبکه یک سیما رودروی ملت ایران قرار گرفت، تا اولین برنامه تلویزیونی کاندیداهای انتخابات دهم را به نام خود رقم بزند.
شاید نزدیک به 20 سال دوری از عرصه سیاست عاملی شد تا میرحسین موسوی که با لرزش صدا سخنان خود را آغاز کرده بود، پیش از بیان هر نکته‎ای به سراغ توجیه علت این سکوت و گوشه نشینی بپردازد: " بعد از اتمام وظیفه‌ام در دولت از سال 68 امکان حضور در تلویزیون نداشته‌ام ولی در این مدت در کوچه و خیابان در بین مردم بوده‌ام و با آنها ارتباط داشته‌ام."
او مدعی شد در این مدت برای پخش تصویر او در تلویزیون، ممنوعیت وجود داشته است.
موسوی در ادامه با اشاره به "سفرهای استانی" خود در ماه‎های اخیر، با اهانت ضمنی به استقبال کنندگان از رئیس جمهور در سفرهای استانی، گفت پول نفتی نداشته است تا با استفاده از آن مردم را برای استقبال از خود به خیابان‎ها بکشد.
البته او در این نطق از خاتمی به عنوان " دکتر خاتمی" و از هاشمی رفسنجانی به عنوان " برادر عزیزم" یاد کرد.
اما بر خلاف رویه حاکم بر برنامه‎های تبلیغاتی کاندیداها که در آن به بیان برنامه‎های خود برای اداره کشور و تشریح این برنامه‎ها می‎پردازند، میرحسین موسوی ترجیح داد اولین برنامه انتخاباتی خود را بدون اشاره‏ای به برنامه‎هایش با تخریب دولت نهم آغاز کند.
موسوی با بیان اینکه "انتخابات زمینه‌ای را فراهم می‌کند که بتوانیم به نقد وضعیت موجود و گذشته بپردازیم و نگاهی به آینده داشته‌ باشیم"، به سراغ اقدامات چند ساله دولت رفت.
میرحسین طبق روال نطق‏های ماه‎های اخیرش، بدون اشاره به حتی یک نقطه مثبت، وضعیت کشاورزان، باغ‌های چای، صنعت ابریشم، بازار شکر و آلومینیوم سازی و ماشین‌ سازی اراک را "بحرانی" جلوه داد و چنین استقراء کرد: "در صنعت و در کل اقتصاد ملی نیز از این دشواری ها رنج می‌بریم."
میرحسین در ادامه به ارائه آمار پرداخت و مدعی شد در این سال‎ها آمار بیکاری افزایش داشته است.
آنچه در این نطق تلویزیونی بیش از همه جلب توجه می‏کرد، بی‎توجهی میرحسین موسوی به شعارهای ساختارشکنانه حامیان اصلاح طلب خود بود که ضرب آهنگ ثابت اقتصادی حاکم بر این نطق، مانع از بیان آن شد. غفلتی که به نظر می‏رسد، در روزهای آینده به فصل اختلاف اصلاح طلبان تندرو از موسوی تبدیل شود.
به هر روی میرحسین موسوی ترجیح داد در اولین نطق خود فعالیت ‎هایش را با تخریب دولت آغاز کند تا بیش از پیش این سوال در ذهن افکار عمومی نقش ببندد که اساساً آیا میرحسین موسوی برای کاهش رای احمدی نژاد امده یا برای رئیس جمهور شدن ؟

X