دسته
برندگان دومین رقابت وبلاگ نویسان تبیانی
لينكدوني
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 404242
تعداد نوشته ها : 362
تعداد نظرات : 42
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

امروز نیز ثبت نام کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری در وزارت کشور ادامه داشت که گفته‌های برخی از آنان و حواشی آن خواندنی است.

به گزارش راسخون به نقل از فارس، محمدرضا مرادی کارشناس الهیات و اهل کرمانشاه امروز برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری دهم در ستاد انتخابات وزارت کشور حاضر شد.
وی در جمع خبرنگاران دلیل حضورش را خدمت برای جامعه دانست و گفت: شخصی را به عنوان رقیب نمی‌شناسم و همه ما برای خدمت آمده‌ایم. باید پیرو احمدی‌نژاد باشیم و در آینده به نفع احمدی‌نژاد کنار می‌روم.

* طالب طالبی 45 ساله با تحصیلات متوسطه نیز در ستاد انتخابات وزارت کشور حاضر شد و اقدام به ثبت‌نام در انتخابات ریاست‌جمهوری کرد.
وی با بیان اینکه ثبت‌نام من برای دولت و ملت افتخار است، گفت: برای خدمت به ملت و کشور آمده‌ام و مهمترین رقیبم در انتخابات کروبی است.
طالبی ادامه داد: در مورد تبلیغات فکری نکرده‌ام و به نفع کسی هم کنار نمی‌روم.

* در ادامه ثبت‌نام از داوطلبین ریاست‌جمهوری تیمور قنبری 48 ساله نیز نام خود را در میان داوطلبین ریاست‌جمهوری درج کرد.
وی با بیان اینکه مدرک تحصیلیش فوق‌دیپلم است، اظهار داشت: تصمیم به ادامه تحصیل در  دانشگاه را دارم و در دانشگاه ثبت‌نام کرده‌ام. من برای تحقق آرزو‌های دانشجویان و مردم به   صحنه آمده‌ام و احمدی‌نژاد را مهمترین رقیبم می‌دانم.
وی در خصوص رابطه با کشورهای خارجی اظهار داشت: با آمریکا و کل کشورهای جهان  رابطه برقرار می‌کنم و همه وزرای فعلی را ابقاء می‌کنم.

منبع : راسخون

 

 

پنج شنبه هفدهم 2 1388
دکترمسعود نیلی رئیس کارگروه اقتصادی ستاد انتخاباتی جناب آقای مهدی کروبی دیروز در روزنامه اعتماد ملی طی گفتگویی ، خبراز تقسیم 34 هزار میلیارد تومان سود میان ملت ایران داد .   
به گزارش راسخون به نقل از ایرنا ،وی پیش از این دردومین بیانیه انتخاباتی کروبی خبر از " دوباره ملی کردن صنعت نفت " داده بود و گفته بود دراولین گام به طور مساوی سود سهام شرکت های گاز و پخش فرآورده های نفتی را میان افراد 18 سال به بالا توزیع می کند . اما در پیشنهاد جدید گفته است این سود را 15 درصد به بنگاه ها، 25 درصد به دولت و 60 درصد آن را به خانوارها اختصاص می دهد .
با یک حساب سرانگشتی براساس طرح آقای نیلی هر ایرانی هر ماه 18 هزار تومان اعم از فقیر و غنی گیرشان می آید .
نگارنده در تاریخ 22/12/87 طی سرمقاله ای خطاب به کروبی و مشاوران اقتصادی وی در خصوص " مردمی کردن درآمدهای نفتی " دوسوال کلیدی مطرح کردم اما متاسفانه پاسخی نشنیدم ، ظاهرا روش ستاد و خود ایشان این است که از آیین گفتگو فقط " گفت " را پاس می دارند .
بنده شجاعت نیلی را تحسین می کنم ، ایشان به قرائت آنچه که در صفحه اول اعتماد ملی آمده ، یکی از دست اندرکاران مدیریت اقتصادی کشور طی دهه های گذشته بوده است و سمت ها و مسوولیت های کلیدی در سه دولت آقایان موسوی ، هاشمی رفسنجانی و خاتمی در سازمان برنامه و بودجه داشته است .
ردپای نیلی در طراحی برنامه سوم و چهارم دیده می شود .
تحسین بنده از آن جهت است که ایشان خود را آفتابی کرده است تا بنده قادر باشم سوالات بی پاسخم را در حوزه " بودجه " ، "برنامه " به طور اخص و در حوزه " اقتصاد " به طور اعم از ایشان بپرسم . نگارنده طی 5 سال گذشته حداقل یک صد مقاله انتقادی از رویکرد علمی و عملی اقتصاددانان کشور که دست اندرکار برنامه و بودجه بوده اند نوشته ام ، ‌دریغ از 4 کلمه پاسخ ! اما باز ناامید نیستم . به همین بهانه سوالاتی را از دکتر مسعود نیلی رئیس کار گروه اقتصادی ستاد انتخاباتی کروبی مطرح می کنم .
1 - به زعم همه سیاستمداران کشور ،‌اقتصاد ما یک اقتصاد بیمار است . این تکیه کلام آقای خاتمی در دوران اصلاحات بود . سوال بنده از جناب عالی که یکی از طبیبان اقتصاد مملکت بودید و مسئولیت های کلیدی هم داشتید این است که چه روزی قرار است این بیمار بهبود یابد و نسخه پیچی های جناب عالی سه دهه گذشته در مهمترین مراکز تصمیم گیری چه نقشی در بهبود و یا تشدید این بیماری داشته است .
2 - براساس چه براوردی جناب عالی سود 34 هزار میلیارد تومانی برای شرکتهای ملی گاز و پخش فرآورده های نفتی پیش بینی می کنید ، تقویم محاسباتی شما چه مستنداتی دارد ؟
3 - به نظر شما اگر شرکتهای یاد شده نفت و گاز را به قیمت های جهانی بخرند ، آیا قیمت تمام شده محصولات آنها و نیز ما به التفاوت قیمت های بین المللی وضعیت های یارانه ای قبلی همان خواهد بود که پیش بینی کرده اید ؟
4 - آیا می دانید قیمت تمام شده یک بشکه نفت ، یک لیتر بنزین و هزار متر مکعب گاز چقدر است ؟ طی سه دهه ای که جناب عالی درسازمان برنامه و بودجه دست اندرکار تهیه " برنامه " با " تدوین " بودجه بوده اید این قیمتها را در پیش بینی درآمد شرکت ملی نفت و برآورد هزینه های آن و بالاخره سود شرکت های تابعه چگونه در قسمت سوم بودجه سنواتی پیش بینی ودر قسمت چهارم آن برآورده می کردید.
5 - پیشنهاد فرمودید وجوه آزاد شده از این طرح دریک صندوق عمومی متمرکز شود ،‌تا ماموریت هایی که برای صندوق تعریف کردید عملی شود .
آیا فکرنمی کنید تاسیس یک صندوق با دریافت و پرداختی نزدیک به 34 هزار میلیارد تومان ، تاسیس یک خزانه جدید درکشور است ؟
شما که مبتکر صندوق ذخیره ارزی دربرنامه سوم بودیدیک مملکت را با یک خزانه تبدیل به یک مملکت با دو خزانه کردید ، آیا فکر نمی کنید پیشنهاد جدید شما ما را با یک مملکت با 3 خزانه داری کل روبرو خواهد کرد ؟
امروز شما نمی توانید پاسخ کروبی را در مورد دریافت پرداختها در حوزه نفت بدهید . چرا که نیمی از درآمد نفت را به اعتراف آقای کردبچه - همکار شما درسازمان برنامه - خارج از سازو کار خزانه طی سه دهه مدیریت کردید . امروز با فراربه جلوبدون پاسخگویی به سیاستمداران درخصوص نحوه رصد کردن منابع و مصارف درحوزه نفت و گازمی خواهید با تکثیر اشکال ، پاسخ به آن سوال را سهل و ممتنع کنید ؟!
6 - نکته مهمتر اینکه اگر در مورد عواید حاصل از نفت و گاز درداخل می شود این کار را کرد چرا درمورد دیگر منابع مربوط به انفال این کار را نکنیم ؟
دولت هر چه درآمد دارد به مردم بدهد و بگوید خودتان هرطور می خواهید بروید خرج کنید ، پس دیگر نیازی به برنامه کوتاه مدت و دراز مدت نیست تا دولت در سطح کلان پاسخگوی طرحهای ملی باشد . آیا فکر می کنید دراین نوع طراحی ها جایی برای دولت به ماهو دولت باقی می ماند که مصالح و منافع دراز مدت اقتصادی مردم را پاسداری کند ؟
7 - یکی از ایراداتی که منتقدین محترم دوم خردادی به دولت نهم می گیرند این است که با صدقه دادن می خواهد مردم را اداره کند در حالی که بحث سهام عدالت یک بحث کلیدی فارغ از این اتهام و متلک گویی سیاسی است .اما اگر همین معنا با شکل ناشایسته ای توسط ستاد کروبی مطرح شود و نرخ تقسیم سود نفری 25 هزار تومان در ماه برای هر ایرانی شود ، فکرمی کنید ، این یک راه حل خوبی برای اوقاتی که انفجار قیمت ها رخ می دهد باشد ؟! آیا این راه حل از اتهام صدقه دادن به مردم بری است ؟
توهین به دولت و ملت دراتهام گداپروری شما و دوستانتان به سیاستهای فعلی در دهه سوم را اگر برتابیم ،‌اتهام مسئولیتی که اجرای سیاستهایشان در دو دهه اخیر موجب گدا شدن مردم شده را چگونه می توان برتابید .
8 - آقای عبدی درهمان صفحه اول اعتماد ملی دیروز در سرمقاله " طرحی بی بدیل " در ستایش طرح نیلی می نویسد جمله " نفت سرمایه است ،‌سرمایه بین نسلی است ،‌درامور سرمایه گذاری باید مصرف شود دولت باید آن را به نحو مطلوب استفاده کند " دروغ است چون تجربه پنج دهه گذشته خلاف آن ثابت شده است . در ستون مقابل آن که مزین به عکس مسعود نیلی به عنوان اقتصاددان آزادیخواه است درمورد سوابق و شایستگی های ایشان آمده نوشته شده است : " طراح صندوق ذخیره ارزی کسی جز دکتر مسعود نیلی نیست " همه می دانند فلسفه تشکیل حساب با صندوق ذخیره ارزی براساس همان دروغ بوده که عبدی می گوید ،‌است .
چطور ممکن است عبدی طرح جدید را فارغ از دروغ قدیم براساس دروغ جدید ( تاسیس صندوق جدید ) یک طرح بی بدیل بنامد ؟!.
9 - به نظر می رسد دکتر نیلی اهل حساب و کتاب نباشند چون درمتن آمده است از 340 هزار میلیارد ریال 85 هزار میلیارد ریال را دولت برای مصرف در بودجه می بیند پس می ماند 255 هزار میلیارد ریال از این 255 هزار میلیارد تومان هم 15 درصد به بنگاههای اقتصادی می دهند 25 درصد هم به بنگاههای اقتصادی دولتی ؛ می ماند 60 درصد .
حالا 60 درصد 255 هزار میلیارد ریال می شود 153 هزار میلیارد ریال ،‌این عدد را بین 70 میلیون ایرانی تقسیم کنیم نفری 18 هزار تومان می رسد .
آیا باید مردم دلشان برای ماهی 18 هزار تومان به این طرح خوش باشد ؟!
اگر هم بخواهید آنچنان که درطرح آمده است پول را بین 18 ساله ها تقسیم کنید خودتان دست توی آمار دولت بردیدمی گویید 51 میلیون نفر 18 سال به بالا داریم (1 )آن وقت 18 هزار تومان تبدیل می شود به 25 هزار تومان ، آیا 50 هزار تومان انتخابات دور نهم را به 25 هزار تومان فروکاهیدن هنر اقتصاددان آزادیخواه ستاد آقای کروبی
است .
منبع : راسخون
پنج شنبه هفدهم 2 1388



فردی که اعلام می کند 2 میلیارد تومان برای تبلیغات انتخابات کنار گذاشته، ثبت نام کرد.

به گزارش راسخون ، خدایار کاشانی احمدی که بنا به اظهارات خودش مشاور رئیس‌جمهور در امور مناطق آزاد در سال 70 و همین طور جانشین مدیر عامل منطقه آزاد چابهار بوده یکی از داوطلبین در ساعات خلوت ستاد انتخابات کشور و عصر امروز چهارشنبه نام‌نویسی کرد.

وی که 42 ساله و متولد بندرعباس است، سوابق اجرایی خود را در مناطق تجاری و آزاد کشور عنوان کرد و اظهار داشت: 2 میلیارد تومان برای فعالیت‌های انتخاباتی در این دوره کنار گذاشتم و وابستگی به هیچگونه جناحی در کشور نیستم.

وی در ارزیابی سفرهای استانی اظهار داشت: سفرهای استانی زمانی خوب است که عمل در آن خوب باشد.

این داوطلب کاندیدای دهمین دوره ریاست جمهوری، عملکرد میرحسین موسوی در دوران نخست‌وزیری‌اش را ضعیف ارزیاب کرد و با اشاره به اینکه اگرچه خاتمی رئیس جمهور خوبی بود، گفت که از وی در کابینه خود استفاده نخواهد کرد و کابینه‌اش را مدیران جوان از دوره‌های مختلف تشکیل داده است.

کاشانی پیروی از خط امام، اطاعت از رهبری و حمایت از محرومین را شعار خود در این دوره عنوان کرد و گفت: عملکرد گفتگوی تمدن خاتمی و دیدار وی با پاپ در دوران خود بسیار باارزش بود و ما نیز باید بر مبنای دوستی در سیاست خارجی فعالیت‌هایمان را هدایت کنیم البته به هیچ عنوان با آمریکا و اسرائیل دوستی نداریم.

* جلوگیری از واردات قاچاقی کالا؛ مهمترین اولویت

یعقوب علی حاج آخوندی 63 ساله و از افسران بازنشسته ارتش نیز در دومین روز از ثبت‌نام کاندیدای ریاست جمهوری نام خود را در میان داوطلبان درج کرد.

وی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از اینکه به من اجازه ثبت نام داده شده است خوشحالم و از مسئولین نظام تقدیر می‌کنم که من روستایی را هم ثبت نام کردند و امیدوارم بتوانم دین خود را به نظام ادا کنم.

حاج‌آخوندی خاطرنشان کرد:‌ در وزارتخانه‌هایم از کارشناسانی که در طول خدمتم با آنها آشنا شده‌ام استفاده می‌کنم و وزرا را از میان آنها انتخاب می‌کنم.

وی ادامه داد: در جمع دولت احمدی‌نژاد را به دلیل اینکه از قشر روستایی بوده است بیشتر از رئیس‌جمهور قبلی به مشکلات جامعه واقف بودند و من در انتخابات آینده به احمدی‌نژاد رای می‌دهم.

وی در خصوص رابطه با آمریکا گفت:‌ آمریکا باید تغییر مشی بدهد و دیگر با نگاه امپریالیستی به جهان نگاه نکند و سیاستمداران آمریکایی باید طرز تفکرشان را تغییر دهند.

این داوطلب ریاست جمهوری تصریح کرد: در صورت رئیس‌جمهور شدن از وارد شدن کالاهای قاچاق به کشور جلوگیری می‌کنم و ما می‌توانیم این وارد شدن‌ها را مهار کنیم.

منبع : راسخون

 

 

سه شنبه پانزدهم 2 1388
X