دسته
برندگان دومین رقابت وبلاگ نویسان تبیانی
لينكدوني
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 403958
تعداد نوشته ها : 362
تعداد نظرات : 42
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

با مشاهده بعضی از منش ها و رفتارهای رئیس جمهور، اهمیت و زیبایی بعضی از سفارشات در خصوص اخلاق حاکمان پس از عمل به  آن و در محیط اجرا بیشتر نمایان می شود.

 

    وقتى که سران جامعه‏اى صاحب خصوصیات پسندیده و یا بالعکس باشند طبعا اغلب مردم نیز در دراز مدت به پیروى از آنها واجد همان اخلاق مى‏گردند. این خصایص به تدریج در بین افراد جامعه بسط و نفوذ یافته و به عنوان معیار و ملاک در سطح جامعه تلقى مى‏ گردند.

       تاثیر رهبران اجتماعى در جامعه به حدى بالاست که پیامبر اسلام(ص) فرموده اند: «دو گروه از امت من اگر فاسد شوند امت من فاسد مى‏شود و اگر به صلاح و نیکى گرایش پیدا کنند امت من صالح مى‏شود: دانشمندان و مسؤولان (مدیران و اندیشمندان)، و در روایات داریم که  ‹‹ الناس على دین ملوکهم‏»، مردم دنباله‏رو رهبران و مسؤولان خود هستند و در روایتی دیگر مولای متقیان می فرمایند:مردم به دولتمردان خود شبیه ترند تا به پدرانشان. التزام مدیران حکومتى به هنجارها در جوامع اسلامی که بالاترین و موثرترین نقش الگودهی در جامعه را دارند، از اهمیّت ویژه اى برخوردار است.

 

          یکى از این هنجارها و ارزشها که در آموزه هاى دینى بدان سفارش شده، ساده زیستى حاکمان جامعه اسلامی است، پیامبر اسلام و ائمه اطهار ضمن تقید به این صفت پسندیده، با اقشار ضعیف جامعه بدون تکلف معاشرت و رفتار می کردند که این سادگی و فروتنی نشات گرفته از باور راسخ انها به قیامت و ناپایداری زندگی دنیوی و اعتقاد قلبی به فقر ذاتی انسان در برابر خداوند قادر بی همتا  و نیز کاستن از تبعات ناشی از مشاهده فخر فروشی متمولان جامعه بر اقشار ضعیف بوده است.

      در تاریخ کشور ما نیز قصه چگونگی سلوک فرمانروایان و مدیران بسیار مفصل است که در اکثر موارد پر از غصه و رنج برای رعیت بوده و در این مجال قصد بازگویی ان نیست. اما در تاریخ چند دهه اخیر پس از سرنگونی حکومت خاندان پهلوی که علاوه بر فساد به اشرافی گری و فئودالیسم نیز مزین بودند، با ظهور انقلاب و تا سالهای 68- 67 ، در فضای حاکم بر جامعه که منبعث از حال و هوای جبهه و حالات  معنوی و عرفانی حضرت امام و سیلان روحیه خالص و بی غل و غش رزمندگان روحیه سادگی بر جامعه حاکم بود ولی پس از آن خطبه معروف و تغییر ارزشها و نگرش بسیاری از مدیران و ورود تز سرمایه داری به بهانه تعدیل و خصوصی سازی؛ اشرافیت و مانور تجمل و مصرف گرایی به یک رویه شایع در جامعه تبدیل شد که با توجه به عدم زیر ساختهای اقتصادی و فرهنگی و ناکارامدی دستگاههای نظارتی، اوضاع و روند امور آن شد که همه می دانیم. 
    

        در طول این سالها اکثر مردم با وجود تلاش و کوشش برای بدست اوردن حداکثر رفاهیات و امکانات مورد نیاز و مطلوب برای خود و خانواده ، در اغلب موارد توانایی رسیدن به مطلوب و دلخواه خود را نداشته اند ولی با توجه به زحمات و مشقاتی که برای این نظام و انقلاب کشیده اند تصور زندگی اشرافی برای مدیران و مسئولان و اطرافیانشان انها را رنج داده و همواره دوست داشته اند که مسولان انها نیز تافته جدا بافته از متن جامعه نباشند و مشی و سلوک زندگی شان شبیه و یا با تفاوتی اندک از سطح زندگی اکثریت باشد و به مدیرانی که به زی سادگی خود را اراسته اند به دیده احترام نگریسته و برای صاحبان چنین ارزشی به خصوص اگر در رده های مدیریتی کلان کشور بوده اند به بزرگی یاد می کنند حتی اگر ریاست انها بیش از 48 روز طول نکشیده باشد.

       مردم با بها دادن به این خصلت پسندیده و پیامبر گونه و با بی توجهی به مغلطه کاری ها و شانتاژها و تخریب ها که توسط صاحبان تهی و بیگانه از این ارزش انسانی صورت می پذیرد؛ به حاملان و دارندگان این خصلت پسندیده ارج می نهند.

مسئول کمیته هنرمندان حامی احمدی نژادازآماده شدن نخستین مجموعه تبلیغاتی این نامزد دهمین انتخابات ریاست جمهوری خبر داد.
سجادپورافزود ساخت فیلم انتخاباتی احمدی نژاد هم که  با مدیریت جوادشمقدری از مدتی قبل شروع شده ، پیش رفت خوبی دارد.
سیدعلیرضا سجادپور  به مهر گفت: فعالیت‌ها و برنامه‌های هیئت اسلامی هنرمندان به دلیل حضور اغلب اعضا در ستاد انتخاباتی محمود احمدی‌نژاد به تعویق افتاده است.

چهارشنبه سیم 2 1388
قرار است امروز مراسم قرعه‌کشی جدول برنامه‌های نامزدهای انتخابات در صدا و سیما در حضور خبرنگاران برگزار شود.
برنامه‌های تبلیغاتی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در رسانه ملی از امروز جدی‌تر می‌شود به طوری که قرار است امروز مراسم قرعه‌کشی جدول برنامه‌های نامزدهای انتخابات در صدا و سیما در حضور خبرنگاران برگزار شود.در این مراسم نمایندگان نامزدها و مسوولان رسانه ملی حضور خواهند داشت.
بر اساس برنامه تنظیمی، هر یک از نامزدها 2 مستند و فیلم تبلیغاتی مربوط به خود را در اختیار صداوسیما قرار داده و طی روزهای 8 تا 11 خرداد و 16 تا 19 خردادماه از شبکه یک پخش خواهد شد.
گفتگوی جداگانه نامزدها با مردم در فرصتی 30 دقیقه‌ای برای اول خرداد تا 4 خرداد از شبکه اول سیما پیش‌بینی شده است.
شبکه 2 میزبان نامزدها در برنامه گفتگوی ویژه به مدت 45 دقیقه خواهد بود.مهم‌ترین و حساس‌ترین بخش برنامه‌ها مربوط به مناظره دو به دوی نامزدهاست که در 6 برنامه 90 دقیقه‌ای در شبکه 3 تدارک دیده شده است که از 13 تا 18 خرداد (منهای روز 15 خرداد)‌ پخش می‌شود.
شبکه 4 سیما در برنامه‌ای 60 دقیقه‌ای نامزدها را به شکل جداگانه در 4 روز در مقابل پرسش‌های کارشناسان خواهد نشاند.
همچنین نامزدها علاوه بر فرصت گفتگوی 30 دقیقه‌ای در شبکه خبر (از ساعت 30/19تا20)‌ پاسخگوی سوالات ایرانیان خارج از کشور خواهند بود. شبکه جام‌جم با دعوت از نامزدها این امکان را فراهم می‌سازد تا آنها نیز دغدغه‌های خود را مطرح کنند.
براساس قرعه‌کشی، تقدم و تاخر نامزدها برای شرکت در برنامه‌ها تعیین می‌شود تا با رعایت عدالت، امکان برابری در اختیار کاندیداها قرار گیرد.
چهارشنبه سیم 2 1388
اسامی نامزدهای انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران که صلاحیت آنان مورد تایید شورای محترم نگهبان قرار گرفته است، اعلام شد.
به گزارش راسخون ، ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه ای اسامی این افراد را که در اجرای ماده 60 قانون انتخابات ریاست جمهوری اعلام می شوند، به ترتیب الفبا به شرح زیر منتشر کرد:
1- آقای محمود احمدی نژاد فرزند احمد
2- آقای محسن رضایی میرقائد فرزند نجف
3- آقای مهدی کروبی فرزند احمد
4- آقای میر حسین موسوی خامنه فرزند میر اسماعیل
در این اطلاعیه همچنین آمده است: به استناد ماده 66 قانون یاد شده فعالیت های انتخاباتی نامزدها از تاریخ انتشار آگهی رسما آغاز و 24 ساعت قبل از شروع اخذ رای یعنی در ساعت 8 صبح روز پنجشنبه مورخ 21-3-1388 خاتمه می پذیرد.
ستاد انتخابات کشور در پایان اطلاعیه خود ابراز امیدواری کرده است: نامزدهای محترم با رعایت فصل ششم قانون انتخابات ریاست جمهوری در مورد تبلیغات انتخاباتی ، اهتمان لازم را نسبت به مشارکت ملی ، رفتار قانونی و رقابت اخلاقی بعمل آورند تا ان شاء الله برگزاری انتخاباتی را در تراز جمهوری اسلامی و در شان ملت شریف ایران شاهد باشیم.
چهارشنبه سیم 2 1388
 
 
 
     
فرض کنید یک روز صبح از خواب بیدار شده اید و می بینید همه اطرافیان تان به رنگ آبی می گویند سبز. شما که مطمئن هستید این رنگ به خصوص که مثلاً رنگ پرده اتاق تان هم هست، آبی است؛ تمام تلاش تان را می کنید به دیگران ثابت کنید در اشتباهند، اما فایده یی ندارد. همه یکصدا رنگ پرده اتاق شما را از صبح لعنتی آن روز سبز می دانند و اگر بیشتر از این اصرار کنید، شما را دیوانه یا کوررنگ خواهند دانست. در نتیجه پس از مدتی دست از تلاش برمی دارید و شما هم به این نکته که پرده اتاق تان سبز است، معترف می شوید. شاید حتی به حال خودتان متاسف شوید که چرا تا پیش از این مرتکب چنین اشتباه بزرگی شده بودید و چه بسا در جهت جبران مافات در راه تبلیغ سبز بودن آبی، و ارشاد آدم های گمراه احتمالی گام بردارید. با کمی اغماض فعالان ستاد های انتخاباتی هم چنین حال و روزی دارند. آنها به طور مداوم در جریان ابراز احساسات هواداران و کف و هورای حامیان قرار دارند و در فضای احساسی انتخابات، به نظرات مخالفان و میزان تاثیرگذاری سخنان آنها وقعی نمی نهند.
نبود آمارهای علمی و قابل استناد در جامعه ایران هم این وضعیت را بغرنج تر کرده و باعث می شود هرچه به روز موعود نزدیک می شویم، حامیان کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری، در وصف فراگیری برنامه های نامزد مورد علاقه خود مدیحه سرایی کرده و خود را برنده قطعی و مسلم بدانند. یکی از حضور چند هزارنفری مستقبلین در فلان شهرستان دورافتاده از خود بیخود شده و آن یکی رنگ مد سال را با رنگ ستاد انتخاباتی خود جمع می زند؛ یکی از کاندیدا ها کف و سوت چند صد دانشجو را به مثابه همراهی قشر جوان با خود گرفته و آن یکی کاندیدا هم، صف بستن مردم برای رساندن نامه و انتظار حل مشکلات را نشانه اقبال و محبوبیت خود می شمارد.
جالب اینکه هر کدام در بدترین حالت خود را راه یافته به دور دوم انتخابات ریاست جمهوری می دانند و اصلاً توجهی به این ندارند که در این صورت باید بیش از تمام واجدین شرط رای دادن در انتخابات شرکت کنند. در این شرایط و در فقدان بنگاه های نظرسنجی معتبر - همانند آنچه در انتخابات ریاست جمهوری امریکا شاهد بودیم و میزان محبوبیت مک کین و اوباما به طور روزانه قابل دسترسی بود- حضور مشاورانی خارج از فضای ستادی و در ارتباط با اقشار مختلف جامعه بهترین کمک به هر کاندیدای انتخابات خواهد بود. تا این جای کار چنین می شود نتیجه گرفت که یا چنین مشاورانی در کنار ستادهای انتخاباتی حضور ندارند یا اینکه حرف شان چندان خریدار ندارد.
منبع : سایت آفتاب
به گزارش راسخون به نقل از ایرنا- در حالی که جمیله کدیور از مهدی کروبی حمایت می کند و از اعضای مؤثر ستاد وی است، محسن کدیور برادر وی، ترجیح داد که از میرحسین موسوی دیگر نامزد اصلاح طلب حمایت کند.
محسن کدیور که برای تدریس در دانشگاههای آمریکا در ویرجینیا اقامت دارد، در پیامی به پویشگران «موج سوم» حمایت خود را از نامزدی میرحسین موسوی اعلام کرد.
چهارشنبه سیم 2 1388
X