دسته
برندگان دومین رقابت وبلاگ نویسان تبیانی
لينكدوني
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 417197
تعداد نوشته ها : 362
تعداد نظرات : 42
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان
کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، گفت: بنده در دولت ائتلافی خود از تمام ظرفیت‌ها استفاده و با همه جناح‌ها کار می‌کنم، البته نه با افراد تندرو، روحیه ما کار با نیروهای ارزشی است.
به گزارش راسخون به نقل از فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی کروبی و محسن رضایی کاندیداهای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شامگاه امشب سه‌شنبه در مناظره‌ای تلویزیونی شبکه 3 سیما کروبی حضور یافتند.
کروبی در ادامه این مناظره با اشاره به اینکه حقوق شهروندی را حکومت رعایت نمی‌کند، افزود: قومیت‌های مختلف از کرد و عرب هر کدام ادعای این را دارند که به آنان اعتنا نمی‌شود و ادعا دارند که حقوق شهروندی در کشور رعایت نمی‌شود.
کروبی با اشاره به مشکلات آموزشی در کشور گفت: ما چرا حقوق معلمان را باید به این شکل پرداخت کنیم و حتی با تصویب نظام هماهنگ نیز آن را به اجرا درنیاوریم؟
وی در پاسخ به این سؤال که آیا در بحث اقتصاد اعتقاد به انقلاب اقتصادی دارید یا خیر؟ تصریح کرد: بنده شیوه فعلی را قبول ندارم ولی برای ایجاد تحول در کشور برنامه دارم و در این جهت می‌توانم دگرگونی بزرگی را ایجاد کنم.
در ادامه این مناظره، رضایی با تأکید براینکه معتقد به انقلاب اقتصادی در کشور است، افزود: تفاوت نظر بنده با کروبی در این است که بهره چگونه به دست مردم برسد و در این جهت دیدگاه من تولید و اشتغال است لذا در این راستا طرح ایجاد صندوق توسعه ملی را داده‌ام.
وی اضافه کرد: سهام نفت را با سرمایه‌گذاری اثر خود را در بخش تولید می‌گذارد و سپس سود آن را از صندوق توسعه ملی به مردم می‌دهد و آن پولی مازاد است که در صندوق انباشت شده و اگر این کار از ابتدای انقلاب صورت می‌گرفت در حال حاضر 200 میلیارد دلار پول ذخیره شده داشتیم و از طرفی نیز ماهانه 100 هزار تومان می‌توانستیم به مردم بدهیم و کارخانجات زیادی نیز در کنار آن احداث می‌شد.
رضایی با تأکید براینکه سهامی که بنده به مردم خواهم داد پایدار و روبه‌رشد خواهد بود، افزود: 70 هزار تومان الان 35 هزار تومان 4 سال پیش است و 70 هزار تومان 4 سال دیگر 15 هزار تومان الان خواهد بود و وقتی ما می‌گوییم انقلاب اقتصادی منظورمان این است که همه شیوه‌ها را تغییر خواهیم داد.
وی با تأکید براینکه باید الگوی را تغییر داد و این کار باید از سطح بالا به پایین شروع شود، افزود: بنده در دولت ائتلافی خود از تمام ظرفیت‌ها استفاده و با همه جناح‌ها کار می‌کنم البته نه با افراد تندرو، روحیه ما کار با نیروهای ارزشی است و دولت ما جمعی است ولیکن رئیس جمهور خودم خواهم بود.
وی ادامه داد: نمی‌خواهم تیمی درست شود که بخواهند رئیس جمهور را اداره کنند بنده اعتقاد دارم رئیس جمهور باید رئیس جمهور باشد و دولت کارآفرین.
رضایی با اشاره به اینکه باید به درآمد تجارت اهمیت بیشتری داده شود، گفت: به ایرانگردی و جهانگردی باید اهمیت بیشتری داده شود و بنده ایرانگردی سلامت را با تأسیس بیمارستان‌های مدرن در چند نقطه کشور احیا خواهم کرد.
کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهور دهم تصریح کرد: بنده با 8 تا 9 مزیت نسبی که در کنار نفت و گاز خلق خواهم کرد مدیریت کشور را سامان می‌دهم و اگر امام خمینی انقلاب اسلامی را با یک تیم پیش‌رو که پشت‌سرش بود به پیروزی رساند بنده نیز انقلاب اقتصادی را با تیمی پیش‌رو که در کنار خود دارم ایجاد خواهم کرد.
کروبی در پاسخ به این سؤال که رضایی از صندوق توسعه ملی سخن گفتند و آیا اعتقاد دارید که با روش شما تطابقی دارد یا خیر، افزود: احساس می‌کنم نظرات بنده با رضایی در الفاظ متفاوت است و تنها ما می‌گوییم نفت در اختیار دولت نباشد زیرا ما پول‌های در اختیار دولت سبب شده چنین اتفاقی رخ دهد و معتقدیم که نفت باید در اختیار مردم باشد و حتماً‌ نیز برای این موضوع راهکارهای قانونی مدنظرمان است.
وی با اشاره به اینکه اگر سیاست‌های خود را تغییر دهیم و روابط خود را با دنیا بهبود بخشیم قیمت نفت بالا خواهد رفت افزود: کسانی که مبالغی که از پول نفت پرداخت می‌شود را احتیاج ندارند در صندوقی برایشان ذخیره می‌کنیم و بیمه تحصیلی را نیز احیا خواهیم کرد.
کروبی با تأکید براینکه در صورت رئیس جمهور شدن با مجلس اصولگرای هشتم نیز تعامل خواهم داشت، افزود: مشکلات سهمیه‌بندی جنسی خانم‌ها را برطرف خواهم کرد.
رضایی در ادامه مناظره با اشاره به اینکه صندوق توسعه ملی را در سیاست‌های کلی با بردن به مجلس تصویب خواهد کرد‌، افزود: با تصویب مجلس ایجاد تغییرات در آن دشوار خواهد بود و بنده و کروبی نیت‌مان یکی است و آن مردم است و در اینکه مردم صاحب نفت باشند با کروبی مشترک هستم.
وی افزود: در بحث حقوق شهروندی یک فرایند سه مرحله‌ای را تبیین کرده و در وهله اول آزادی‌های مدنی را تبدیل به قانون خواهم کرد و در مرتبه بعدی با آموزش آن به صورت عمومی حقوق شهروندی را نهادینه و سپس با نظارت این قانون را جامعه‌پذیر خواهم کرد و از بانوان تحصیل‌کرده به عنوان پتانسیلی برای توسعه ملی بهره خواهم جست.

چهارشنبه سیزدهم 3 1388
X