یک مجله آمریکایی در گزارشی با اشاره به رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری در ایران نوشت که حجم جستجوی نام "محمود احمدینژاد " در جستجوگر گوگل دو برابر حجم جستجوی نام "میرحسین موسوی " است.
به گزارش راسخون به نقل از فارس، در حالی که رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری در ایران به آخرین روزهای خود نزدیک میشود مجله "فارین پالیسی " آمریکا در گزارشی تحت عنوان " برنده جنگ گوگلی ایران کیست؟ " نوشت: اطلاعات 64 میلیون کاربر اینترنت در خاورمیانه در "گوگل ترندز " ذخیره شده که نیمی از آنها در ایران زندگی میکنند. شاید از این طریق بتوان پی برد که در حال حاضر در ذهن رای دهندگان احتمالی ایرانی چه می گذرد.
در این گزارش آمده است: نگاهی به وب می تواند اطلاعات زیادی درباره طرفداران داخلی نامزدها و میزان حمایت بین المللی از آنها در اختیار ما قرار دهد.
نفوذ اینترنت در ایران از سال 2000 به میزان بیش از 9 هزار درصد رشد کرده است. امروز بیش از یک سوم همه شهروندان ایرانی از اینترنت استفاده میکنند. این کاربران آنلاین به سیاست علاقمند هستند.
فارین پالسی نوشت: طی 30 روز گذشته، حجم جستجو موسوی در سطح جهان برابر نیمی از حجم جستجوی احمدی نژاد بوده است.
در بین کشورها بیشترین حجم جستجوی نام دو کاندیدا طبیعتاً در ایران صورت گرفته در حالی که اندونزی، کانادا، سوئد و سوئیس به دنبال این کشور قرار دارند.
در میان شهرها نیز بالاترین ترافیک جستجوی احمدی نژاد و موسوی متعلق به شهروندان تهرانی بوده و ساکنان جاکارتا، واشنگتن، تورنتو و لسآنجلس پس از تهران بیشترین علاقمندی را به جستجوی واژگان احمدینژاد و موسوی از خود نشان دادهاند.
در این میان زبان فارسی رایجترین زبان مورد استفاده در جستجوهای جهانی نامزدهای ریاست جمهوری ایران لقب گرفته در حالی که زبانهای اندونزیایی، انگلیسی و سوئدی در رتبه های بعدی قرار دارند. نکته قابل توجه علاقه اندونزیاییها به انتخابات ایران است که احتمالاً قرابتهای مذهبی ، یکی از دلایل مهم توجه مردم این کشور به انتخابات ریاست جمهوری کشورمان بوده است.
بر اساس این گزارش، در داخل ایران جستجوی "احمدینژاد " به زبان فارسی بر "موسوی " برتری دارد .