دسته
برندگان دومین رقابت وبلاگ نویسان تبیانی
لينكدوني
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 417191
تعداد نوشته ها : 362
تعداد نظرات : 42
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

احمدی نژاد:

             ا = آزاده

              ح = حامی رهبر

                م = متعهد

                  د = دانا

                   ی = یاور محرومان

                     ن = ناجی ایران

                       ژ = ژرف نگر

                         ا = آماده نبرد

                          د = دنباله رو شهیدان

چهارشنبه بیست و سوم 2 1388
 

اظهار نظرها درباره ی سخنان رئیس جمهور در اجلاس ژنو
* آیت‌الله حسین نوری همدانی
شجاعت احمدی‌نژاد برگرفته از شجاعت امام(ره) است
یکی از مراجع عظام تقلید گفت: رئیس جمهور ایران با شهامت خود توانست با وجود توطئه‌های زیاد در کنفرانس ژنو سخنرانی کند و این همان شجاعتی است که امام خمینی(ره) به مردم دادند.
به گزارش رجانیوز، آیت‌الله حسین نوری همدانی در دیدار با جمعی از کارکنان نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سخنانی اظهار داشت: گفتند: کسانی که با صهیونیست‌ها و آمریکا همگام شده و آن را تحریم کردند، خیال می‌کردند با تحریم این اجلاس کسی جرأت نمی‌کند شرکت کند.
این مرجع تقلید با اشاره به برگزاری کنفرانس دوربان ژنو در کشور سوئیس اظهار داشت: کشور سوئیس شهامت خاصی داشته است که علاوه بر دشمنی و مخالفت آمریکا و اسرائیل، کنفرانس مقابله با نژادپرستی را در ژنو برگزار کرد.
وی افزود: با راه‌انداختن هیاهو در سالن اجلاس سعی در به هم زدن سخنرانی رییس جمهور را داشتند، اما او با شجاعت و شهامت و با بیان کردن موضوع هولوکاست و نژادپرست بودن اسرائیل و حمایت از کشور اسلامی فلسطین، سخنرانی خود را به پایان رساند و اسرائیل را به عنوان نماد نژادپرستی معرفی کند. این همان شجاعتی است که امام خمینی به مردم دادند.
آیت‌الله نوری همدانی با بیان اینکه قبل از انقلاب خودباوری را از مردم ما گرفته بودند، بیان داشت: مردم به برکت قیام حضرت امام خمینی (ره) خودباوری پیدا کرده و با حضور در عرصه های بین‌المللی با شجاعت از سردمداران و زورگویان جهانی انتقاد کرده و آنان را زیر سئوال می‌برند.
این مرجع تقلید تصریح کردند: انقلاب نعمت بزرگی است که با زحمات فراوانی به دست آمده و ما در حفظ آن وظیفه سنگینی داریم.
حضرت آیت‌الله نوری‌همدانی با بیان اینکه باید از اوضاع سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی مسلمانان آگاه بود و به آنان کمک کنیم گفتند: انسان در اسلام کرامت دارد و باید به کسانی که به دین و ملت ما نگرش منفی دارند بایستیم.
استاد حوزه علمیه قم در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه انسان در خلقت جایگاه بلندی دارد، ادامه داد: همچنین از امتیازات بسیاری از نظر جسمی و روحی نسبت به سایر موجودات برخوردار است.
وی با بیان اینکه انسان‌ها باید همیشه سرنوشت خود را به یاد داشته باشند، تصریح کرد: انسان باید همیشه در خلقت خود تفکر کند و برای زندگی خود برنامه‌ریزی داشته باشد.
این مرجع تقلید با بیان اینکه اسلام دین صلح و رحمت است، بیان داشت: اسلام می‌خواهد که مسلمانان با یکدیگر در صلح و آرامش زندگی کنند و فقط در برابر دشمنان از خود دفاع کنند.
وی با بیان اینکه اسلام نسبت به هیچ‌ فرد و گروهی دید منفی ندارد، خاطرنشان کرد: ما نسبت به مسلمانان جهان مسئولیم و تعهد داریم و با این دیدگاه در شرایط کنونی ما نسبت به سرنوشت مسلمانان عراق، افغانستان، فلسطین، لبنان مسئولیت داریم.
رجا نیوز
* آیت‌الله العظمی زنجانی
آیت‌الله العظمی سید عزالدین حسینی زنجانی از مراجع بزرگ تقلید و مدرسان حوزه علمیه مشهد در پیامی خطاب به احمدی‌نژاد از مواضع مستدل رئیس جمهور در اجلاس ژنو تقدیر کرد.
در این پیام آمده است:
جناب آقای دکتر احمدی‌نژاد ریاست جمهوری اسلامی ایران
با اهدای تحیات وافره
تصویر سخنرانی مستدل و کوبنده شما را در کنفرانس ضد نژادپرستی ژنو دیدم. از اینکه با جسارت ستودنی صهیونیست‌ها را به چالش کشیدید تشکر و قدردانی می‌نمایم و امیدوارم این شیوه مرضیه جنابعالی الگویی برای سران کشورهای اسلامی باشد.
از خداوند متعال توفیقات جنابعالی و عزت اسلام و مسلمین را مسئلت می‌نمایم.
خبرگزاری فارس
* پروفسور حمید مولانا
ایران مقتدر در عرصه جهان
حضور دکتر احمدی نژاد رئیس جمهور ایران در اجلاس ضدنژادپرستی ژنو (دوربان 2)، به عنوان اولین سخنران و انعکاس بی سابقه آن در محافل و رسانه های جهانی نشان داد، که جمهوری اسلامی ایران امروز به عنوان یک مرکز قدرت بین المللی بویژه در حوزه اندیشه، فرهنگ و سیاست، جایگاه بزرگی را کسب کرده است و در صف مقدم گفت وگو درباره حقوق بشر، تبعیض نژادی و مردم سالاری قرار دارد. راستی چه شد که ایران در عرض چند سال جایگاهش تغییر می کند. و از جایگاه متهم در جایگاه مدعی در نظام بین الملل قرار می گیرد؟ چطور ایران از سیاست منفعلانه به دیپلماسی فعال عبور کرده است؟ تقابل با نظام سلطه و زور بین الملل با چه شیوه هایی عملی می شود؟ منشور عدالت سیاست خارجی ایران چگونه در سطح بین المللی و جهانی ارایه می گردد؟
فراموش نشود این اولین بار نیست که اعضای سازمان ملل متحد و جهان به اصطلاح سوم موضوع مبارزه با نژادپرستی را در دستور سازمان های دولتی و مردمی بین المللی قرار می دهند و صهیونیسم را متهم به نژادپرستی می کنند. در دهه 1970 میلادی وقتی که گروه موسوم به 77 یا گروه غیر متعهد سازمان ملل متحد دغدغه های خود را درباره نظام نوین بین المللی اقتصاد و نظام جدید بین المللی اطلاعات و ارتباطات در مجمع عمومی سازمان ملل متحد و در سایر سازمان های دیگر مثل یونسکو مطرح می کردند، ریشه بسیاری از این بی عدالتی ها را در نژادپرستی دیده و آن زمان با تصویب قطعنامه ای صهیونیسم را به عنوان یک ایدئولوژی نژادپرستی اعلام کردند. برخی از کشورهای غرب و در راس آن آمریکا از این تصمیم مجمع عمومی سازمان ملل بسیار ناراحت شدند و ایالات متحده به عنوان اعتراض تصمیم گرفت خود را از سازمان یونسکو کنار بکشد و انگلستان و سنگاپور یک سال بعد از آن خارج شدند. چندی نگذشت که در اوایل دهه 1980 در زمان ریاست جمهوری رونالد ریگان وقتی که محافظه کاران روی کار آمدند و کشورهای اتحادیه اروپا آن روز به رهبری آمریکا بار دیگر به نهادهای سازمان ملل تسلط پیدا کردند، این قطعنامه را به اجبار از مجمع عمومی پس گرفتند.
امروز دنیا 180 درجه عوض شده است و بار دیگر صدای اعتراض علیه ظلم و ستم جهانی طنین انداخته و آمریکا و کشورهای عضو اتحادیه اروپا در موضع دفاعی قرار دارند.
در اجلاس این هفته سازمان ملل در ژنو علیه نژادپرستی، ایالات متحده، اسرائیل، ایتالیا و کانادا و چند کشور دیگر به علت این که در نوشتن دستور روز این اجلاس و نحوه کار و جمع بندی آن کنترل کامل ندارند، از شرکت در آن خودداری کرده اند. ولی برعکس، قریب به اتفاق 192 عضو سازمان ملل متحد و بیش از 4500 سازمان مردمی و غیردولتی جهانی در این نشست حضور داشته و فعال هستند، و مهمتر از همه این که ایران در فعالیت و تبیین اینگونه گفتمان ها نقش بسیار موثری ایفا می کند. اجلاس ژنو نمونه ای از وضع امروز جهانی است و بهتر است آنچه در نتیجه این نشست اتفاق افتاده است و ما امروز آن را مشاهده می کنیم جمع بندی کرد:
(1) تعیین دستور روز در عرصه بین المللی یک منبع بزرگ قدرت است. دستور روز به این معنی است که مردم دنیا درباره چه مطالبی فکر کنند و چه موضوعاتی در راس توجه قرار گیرد. در گذشته قدرت های بزرگ و در راس آن آمریکا در تعیین دستور روز تسلط کامل داشتند. امروز وضع کاملا عوض شده است و همان طوری که از اجلاس ژنو مشاهده می شود این ایران و رئیس جمهور آن است که در تعیین دستور روز بین المللی موثر و نقش بزرگ و موثری را ایفا می کند. در آغاز انقلاب اسلامی ایران و در دهه اول انقلاب نیز این ایران وبویژه امام خمینی(ره) بودند که تعیین دستور روز جهانی را از دیگران گرفته بودند.
(2) امروز ایران و رئیس جمهور آن محور اصلی و مورد توجه گفتمان ها را بیان می کند و تصویر کاملا متفاوتی از آنچه کشورها و رسانه های مسلط در گذشته از وضع این جهان ترسیم شده است، به دنیا ارائه می شود.
(3) تناقض بین گفتار و کردار بسیاری از کشورهای غربی در مورد حقوق بشر، آزادی بیان، دموکراسی و غیره به خوبی آشکار می شود. موضوع و عنوان کنفرانس و نشست ژنو مبارزه با نژادپرستی بود. پس چرا وقتی که رئیس جمهور ایران از نژادپرستی و مبارزه با زور و ستم و اهمیت عدالتخواهی سخن به میان می آورد، نمایندگان برخی از کشورهای مشخص جلسه را ترک می کنند!
(4) آغاز خشونت، نشنیدن حرف دیگران است. آزادی بیان و مردم سالاری نیز احترام به عقاید دیگران است. هر چند که به مذاق و سلیقه برخی تلخ باشد. پس چرا آمریکا، اسرائیل، و برخی از کشورهای اروپایی تحمل شنیدن صحبت دیگران را ندارند. این چه نوع آزادی و لیبرالیسم است که همه باید به حرف شما گوش کنند ولی شما تحمل شنیدن عقاید دیگران را ندارید؟ اینجاست که لیبرالیسم و دموکراسی نوع شما به استبداد فکری تبدیل می شود. رابطه بین آنچه که چند سال پیش در دانشگاه کلمبیا گذشت و چند نفری که به اعتراض صحنه گفتمان اجلاس ژنو را ترک کردند چیست؟ تعجب اینجاست که این عده تشخیص نمی دهند که این عمل به ضرر خودشان تمام می شود و تائید صحبت دیگران درباره آنهاست.
(5) اجلاس ژنو محتویات و شیوه پوشش رسانه های غرب را که سالها است بر جهان تسلط پیدا کرده زیر سؤال می برد و تفاوت بین واقعیت ، حقایق، و تصاویر و انگار ه ها را نشان داده و شفاف می سازد. جهانیان می پرسند رسانه حقیقی کیست و چیست؟
(6) بازتاب سخنان رئیس جمهور ایران در دنیای اسلام، در کشورهای شرقی، در آسیا و آفریقا و آمریکای لاتین، و در بین قشرهای مردمی آمریکا و اروپا مهمتر از تاثیر آن بین کشورهای اروپایی و آمریکاست.
(7) و بالاخره، حضور فعال و موثر ایران در اجلاسی مانند ژنو تنها درباره موضوعات مورد بحث نشست نیست بلکه درباره حقانیت، اهداف و تصویر انقلاب اسلامی و نظام نیز هست.
روزنامه کیهان
* روزنامه صهیونیستی جروزآلم‌پست:
سخنان احمدی‌نژاد برای مستضعفین مثل اکسیر نجات‌بخش بود
یک روزنامه صهیونیستی با اشاره به سخنان رئیس‌جمهور ایران در اجلاس ژنو تأکید کرد: احمدی‌نژاد یک بار دیگر توانست با استفاده از جهان‌بینی اسلامی خاص خود، برای تمامی مستضعفین مانند یک اکسیر نجات بخش باشد.
به گزارش رجانیوز، جروزالم‌پست نوشت: یک بار دیگر احمدی‌نژاد توانست در مقابل جمع کثیری از نمایندگان کشورهای مختلف جهان پیروزمندانه سخنرانی کند.
این روزنامه ادامه داد: سخنرانی احمدی‌نژاد در حالی در رسانه‌های سراسر جهان پخش شد که وی توانست با استفاده از فن خطابه قوی و عمیق، بسیاری از مردم را در سراسر جهان با خود همراه کند.
جروزالم‌پست با تأکید بر اینکه "احمدی‌نژاد یک بار دیگر توانست با استفاده از جهان‌بینی اسلامی خاص خود، برای تمامی مستضعفین مانند یک اکسیر نجات بخش باشد"، اذعان کرد: واقعیت این است که نه بایکوت و نه ترک سالن سخنرانی توسط مخالفان وی، نتوانست موجب تحقیر احمدی‌نژاد و کوتاه آمدن وی از مواضعش شود.
این روزنامه صهیونیستی افزود: احمدی‌نژاد از هر فرصتی که در اختیارش قرار می گیرد، برای حمله به مدیریت ناعادلانه حاکم بر جهان استفاده می‌کند و خواهان اصلاح نابرابری‌ها می‌شود.
جروزالم‌پست در ادامه با نشان دادن عمق عصبانیت خود نوشت: مهم‌ترین و اصلی‌ترین برنامه ایران، هدف قرار دادن "شیطان بزرگ" است اما ایران، این "شیطان کوچک" تلاش می‌کند تفکرات خود را بر جهان مسلط کند و از همه عجیب‌تر اینکه جامعه جهانی به نماینده‌ی آن اجازه سخن می‌دهد و تریبونی در اختیار وی قرار می‌دهد که بتواند این تفکرات خود را به سایرین القاء کند.
رجا نیوز
* رمزی کلارک
مهم‌ترین و بهترین حرف‌های ممکن را زدید
برنده جایزه صلح نوبل در سال 2008 و دادستان کل اسبق امریکا خطاب به دکتر احمدی‌نژاد اظهار داشت: مهمترین و بهترین حرف‌هایی که می شد زد از سوی شما در این اجلاس گفته شد و من مطمئنم که امریکایی‌های زیادی وجود دارند که علاقه‌مندند سخنان شما را بشنوند و به شما کمک کنند.
به گزارش رجانیوز به نقل از میدل‌ایست آنلاین، رمزی کلارک با تمجید از سخنان دکتر احمدی نژاد در اجلاس ضد تبعیض نژادی بسیار منطقی و با تسلط سخنرانی کرد و گفت: افراد بسیاری در امریکا اگر در مورد خودشان منصفانه و عادلانه تأمل کنند، با سخنان احمدی نژاد موافقت و همراهی خواهند کرد.
رمزی کلارک دادستان کل اسبق امریکا که همراه یک سازمان مردمی ضد صهیونیستی برای شرکت در اجلاس دوربان2 به ژنو سفر کرده بود با احمدی نژاد درخلال اجلاس 2 دیدار و گفتگو کرد بود.
وی اضافه کرد: 50 سال است که ما به حقوق فلسطینیان اهانت کرده ایم، من فکر می کنم که فلسطینیان بیشترین کسانی هستند که از حملات تروریست های صدمه دیده اند... و باید آنها را مظلوم ترین کسانی دانست که در کره زمین بیشترین صدمه و ناراحتی را از حمله های تروریست ها کشیده اند.
همه فلسطینیان در شرایط دشوار و تحت آزار و اذیت های فراوانی قرار دارند و دائماً در تهدید، وحشت و سرکوب به‌سر می برند. این شرایطی است که سال ها بر آنها تحمیل شده است. این مسئله مهم نیست که چه کسی و از کدام کشور باشد، فلسطینی یا امریکایی و یا ایرانی؛ هر انسان صلح‌طلب و عدالت‌خواهی در هر کجای جهان که باشد، باید به جبهه عدالت خواهی بپیوندد.
برنده جایزه صلح نوبل خطاب به احمدی‌نژاد اظهار داشت: مهمترین و بهترین حرف‌هایی که می شد زد از سوی شما در این اجلاس گفته شد و من مطمئنم که امریکایی‌های زیادی وجود دارند که علاقه‌مندند سخنان شما را بشنوند و به شما کمک کنند.
در ایران روزنامه ها بشدت از احمدی نژاد تمجید کرده و با تیترهای "فریاد عدالت در قلب اروپا "، "احمدی نژاد، نژاد پرستان غربی را خشمگین کرد" "مرد اول ژنو" خود از رئیس جمهور خود حمایت کردند.
رجا نیوز
* تحلیلگر اندونزیایی:
ایرانیان با رأی به احمدی‌نژاد " فلسفه ملت بزرگ " را زنده نگاه می‌دارند
به گزارش فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آنالیسا دایلی اندونزی، نتیجه چند نظرسنجی نشان می‌دهد اکثریت مردم ایران به احمدی نژاد برای ریاست جمهوری آینده اعتماد دارند.
"تاریودی " نویسنده و تحلیلگر سیاسی اندونزی در مقاله‌ای که در پایگاه آنالیسا دایلی منتشر کرده است ضمن اعلام مطلب فوق به تحلیل اوضاع سیاسی ایران پرداخته و آورده است:
انتخابات آینده در ایران فرصتی برای رقابت بین اصلاح‌طلبان و اصول‌گرایان است .
وی در ادامه تاکید کرده است: در صورتیکه اصلاح‌طلبان رای بیاورند چون با اوباما و همکارانش بر سر میز مذاکره می‌نشینند و در یک پروژه بزرگ درباره رابطه متقابل بین غرب و ایران همکاری می‌کنند فشارهای آمریکا از بین خواهد رفت.
این تحلیلگر سیاسی درادامه می‌افزاید: رأی دادن دوباره به احمدی نژاد یک تصمیم بزرگ است، بنابراین مخاطرات بزرگ نیز دارد. مواضع احمدی نژاد 180 درجه با اصلاح طلبان تفاوت دارد مثل شب و روز، ولی اگر مردم ایران بار دیگر به او رای دهند در واقع نشان می‌دهد که مردم ایران " فلسفه ملت بزرگ " را زنده نگاه می‌دارند. ملتی که حاضر نیست به هیچ قیمتی دربرابر آمریکا کوتاه بیاید ملتی که آماده است که برای دفاع از عزت و اعتلای وطن ،جان خود را نثارنماید.
ملت آزاد ملتی است که با بی عدالتی مبارزه می‌کند واز حقوق خویش تا آخرین نفس دفاع می کند. در انتخابات آینده می بینیم که ملت ایران بار دیگر ثابت می کند که ملت بزرگی است.
خبرگزاری فارس
* یکی از بنیان گذاران سازمان ضدجنگ آمریکا
احمدی نژاد تنها رییس جمهور صادق دنیاست
الینور عمانی ، بنیانگذار سازمان غیردولتی دوستی ایران _ آمریکا ، درباره ی سخنرانی دکتر محمود احمدی نژاد در کنفرانس دوربان 2 گفت : احمدی نژاد در اجلاس دوربان چیزی جز حقیقت نگفت و استقبال از سخنان وی حکایت از محبوبیت وی در میان مردم مظلوم جهان دارد .
این فعال صلح آمریکایی با اشاره به سخنان عزتمند دکتر احمدی نژاد در اجلاس دوربان گفت : مخالفان احمدی نژاد در دوربان مغزشویی رسانه ای شده بودند .
الینور عمانی ، بنیانگذار سازمان غیردولتی Iranian-America Friendship ، درباره ی سخنرانی دکتر محمود احمدی نژاد در دوربان 2 گفت : احمدی نژاد تنها رییس جمهور صادق دنیاست و در اجلاس دوربان چیزی جز حقیقت نگفت .
به گفته وی ، استقبال بسیاری از شرکت کنندگان در دوربان و حتی مردم جهان از سخنرانی دکتر احمدی نژاد و شجاعت و صداقت او حکایت از محبوبیتش در میان مردم مظلوم جهان دارد .
وی در ادامه با اشاره به کشورهایی که اجلاس دوربان را ترک کردند گفت : اینها کسانی اند که چشمهای خود را بر روی بسیاری از حقایق بسته اند و در اجلاس جرات شنیدن حقایق از زبان احمدی نژاد را نداشتند چون عملکرد بسیاری از آنها با سخنرانی احمدی نژاد زیر سوال می رفت .
بنیانگذار کمیته دوستی ایران - آمریکا در ادامه گفت : غربیها از این خشمگین هستند که رییس جمهوری ایران در حال به چالش کشیدن نهادهای کنونی بین المللی است که می تواند قدرت آنها را تثبیت کند .
این عضو برجسته سازمان ضد جنگ No War Westchester And Progressive News Network با اشاره به مذاکرات احتمالی ایران و امریکا در آینده نزدیک گفت : مردم امریکا به شدت خواهان رابطه دولتشان با ایران هستند و از این مذاکرات استقبال می کنند .
وی با اشاره به اینکه این مذاکرات می تواند فصلی نوین را در معادلات جهانی بگشاید از کشورهایی که مخالف ایجاد این رابطه هستند انتقاد کرد .
همچنین این فعال صلح آمریکایی با اشاره به سیاستهای غلط اسراییل در مقابله با ایران گفت : اسراییل نباید در روند مذاکرات ایران و آمریکا دخالت کند و باید سیاست غلط خود را در منطقه اصلاح کند .
وی گفت : اسراییل از قدرت ایران در منطقه می ترسد و نمی خواهد هژمونی اش در منطقه و دریای مدیترانه از بین برود ؛ به همین دلیل است که این کشور سیاست انزوا را در پیش گرفته و با همه کشورهای منطقه و حتی مردم خودش ارتباط برقرار نکرده است و مدام به مخالفت با این و آن می پردازد .

چهارشنبه بیست و سوم 2 1388
X