دسته
برندگان دومین رقابت وبلاگ نویسان تبیانی
لينكدوني
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 406997
تعداد نوشته ها : 362
تعداد نظرات : 42
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان تخلف در انتخابات را یک شر دانست و گفت: تخلف و شر انتخاباتی دامان جمهوری اسلامی را آلوده می‌کند.‌

به گزارش راسخون به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان، آیت‌الله طباطبایی‌نژاد در دیدار با معاونان فرمانداری‌های استان، بخشداران مستقل و مرکزی، کارشناسان انتخابات و اعضای ستاد انتخابات استان اصفهان، با اشاره به روایتی از امام صادق (ع) اظهار داشت: یکی از نشانه‌های مومن این است که خودش بتواند جلوی شر خود را بگیرد نه اینکه کسی او را از این عمل باز دارد.
وی آزادی را ارمغان اسلام برای کشور دانست و خاطرنشان کرد: ما باید با برگزاری انتخاباتی سالم، آزادی اسلامی را به همه دنیا و همه مدعیان آزادی نشان دهیم.
نماینده مردم استان اصفهان در مجلس خبرگان خطاب به کاندیدای ریاست جمهوری گفت: اگر برای رضای خدا و انجام تکلیف کاندید ریاست جمهوری شده‌اید با موفقیت در انتخابات عرصه خدمت‌رسانی به مردم برای شما باز می‌شود و اگر موفق نشدید، باید خوشحال باشید که به وظیفه خود عمل کرده‌اید.
وی با بیان اینکه از بین بردن تراکت‌های تبلیغاتی کاندید رقیب، خلاف شرع و قانون است بیان داشت: باید طرفداران کاندیداها با یکدیگر رفیق و رقابتی سالم داشته باشند و مانند ماه رمضان هر کدام جلوی شر خود را بگیرند، نه اینکه با توهین، عیوب یکدیگر را متذکر شوند.
آیت‌الله طباطبایی‌نژاد سلامت انتخابات را نسبت به اوایل انقلاب بهتر ارزیابی کرد و گفت: این مسئله نشان دهنده رشد سیاسی مردم است.
وی خطاب به مسئولان برگزاری انتخابات استان اصفهان اظهار داشت: باید با صداقت و خلوص نیت به دین و اسلام قدم بردارید و بدانید عالم محضر خداست و او بر همه کارهای ما نظارت دارد .
منبع : راسخون

 

و چه بد است که دوباره باید تکرار تاریخ را ببینی و به حکم وجدان سکوت کنی...

***

آنجا که می بینی رقیبانت به بدترین الفاظ تو را به باد تهمت و استهزا می گیرند و حتی اگر از خود دفاع کند محکوم به بستن دهان مخالف می شوی....

چه دردناک است ببینی دروغ می گویند و وقتی پاسخشان می گویی به فرافکنی و کتمان واقعیت محکومت می کنند...

چه سخت است ببینی باز هم تمام قدرت و ثروت زیر زمینی یک کشور کمر به نابودیت بسته و همه می بینند و دم نمی زنند و سر آخر باز هم تو محکومی...

چه دشوار است که یاد امام زمان را بر لب، خرافات می دانند و تبلیغات و حرفهایشان یادآور خرافی ترین حرف ها و رفتارهاست و تو باز محکوم به خرافه پرستی هستی...

چه سخت است که همه بخواهند برنامه های تو را اجرا کنند یا ادامه دهند و سر آخر تو را محکوم به بی برنامه گی و تهجر می کنند...

چه سخت است که می بینی استقبال چند صد نفری و چند هزار نفریشان را در بوق و کرنا می کنند و آن را حماسه می نامند و استقبال میلیونی از تو را پوپولیسم!...

چه بی انصاف ی است ببینی تمام زرو زور و تزویر در مقابلت علم شده اند و تو را نماد آن می دانند!

و چه دشوار است که ببینی بیش از یک ماه است تو را تلویزیون سانسور کامل خبری  کرده و حتی اقدامات روزانه ات را هم حذف کرده اند و در گزارش اقدامات کاندیداها نیز همیشه در آخر می آورندت و  بسایری از روزها حتی نامی از تو نمی رود و رقبایت از سر بی انصافی هر روز نامه ای می نویسند و محکومت می کنند که صدا و سیما شده جولانگاه تو...

و چه سخت است ببینی بعد از چند ماه کشاکش تنها کسی که کمترین میزان تبلیغات(در حد صفر) را داشته و تا به حال تنها دو میتینگ انتخاباتی داشته و حتی نمی توان پوسترش را در سطح شهر ببینی محکوم می شود که بیشترین فعالیت های انتخاباتی را دارد...

وچه بی مروتانه طرفدارانت را در هر برنامه رقیب به باد کتک می گیرند و راهی بیمارستانش می کنند و تو و هوادارانت را محکوم به خشونت و فاشیسم می کنند...

***

و چه دردناک است که دوباره تاریخ بعد از چهار سال تکرار شده و ما مجبوریم هنوز سکوت کنیم...و با اینکه دوست نداشتم دیگر شخصی بنویسم اما نتوانستم این مظلومیت را فریاد نکنم...یاعلی

خبرگزاری آلمان در گزارشی به انتخابات ایران پرداخته است که در زیر می آید:
 
به گزارش راسخون به نقل از عصر ایران ، بیش از 15 هزار ایرانی شامل دانشجویان و هنرمندان روز شنبه برای اعلام حمایت از میرحسین موسوی در انتخابات ریاست جمهوری در سالن کشتی مجموعه ورزشی آزادی تهران گردهم آمدند (همایش خرداد نو).
اما جالب اینجاست که این جمعیت خروشان سالن را به جای یک رویداد انتخاباتی ریاست جمهوری به یک کنسرت راک تبدیل کرده بودند!
نکته عجیب دیگر اینکه ستاره اصلی این نمایش، شخص کاندیدا یعنی میرحسین موسوی نبود که اصولاً این گردهمایی برای حمایت از او به پا شده بود، بلکه ستاره فردی نبود جز محمد خاتمی.






زمانی که خاتمی وارد سالن شد و جمعیت ایستاده برای او ابراز احساسات کردند ؛ مجری مراسم خطاب به حاضران گفت: "او الان اینجاست، مردی که می تواند پنجره های رو به آزادی را باز کند و گره مشکلات کنونی را بگشاید."
از نگاه خیل پرشماری از ایرانی ها، خاتمی تنها مردی بود – و احتمالاً هنوز است – که هم کاریزما و هم حمایت مردمی برای برنده شدن در مقابل احمدی نژاد را در اختیار داشت.
گرچه خاتمی پیشتر خود را نامزد انتخابات کرد اما در اقدامی شگفت آور به نفع میرحسین موسوی کنار کشید؛ کاندیدایی که از نگاه اصلاح طلبان و گروه های میانه رو از توان بیشتری برای حل مشکل اصلی مردم، اقتصاد، برخوردار است.
یک فعال اصلاح طلب می گوید: "خاتمی نماد دموکراسی اسلامی است و بنابراین میان دانشجویان، هنرمندان و متفکران جامعه محبوبیت دارد. اما اکثر آرای جامعه متعلق به طبقات پایین یا متوسط است که اصلا توجهی به دموکراسی ندارند بلکه می خواهند راهی برای سیر کردن شکم خانواده های خود پیدا می کنند."
... و اینجاست که نام موسوی به میان می آید. او مهارت های مدیریت بحران خود را به عنوان نخست وزیر در جریان جنگ ایران و عراق به اثبات رسانده و به خاطر روابط نزدیکش با اتحادیه های کارگری انتظار می رود بسیاری از آرای این گروه که در سال 2005 به خاطر وعده های اصلاحات اقتصادی احمدی نژاد به سوی او سرازیر شده بود را جذب کند.
با این وجود، اصلاحات وعده داده شده احمدی نژاد در طول چهار سال گذشته تحقق پیدا نکرده و در مقابل کشور با نرخ تورم 25 درصدی – آمارهای غیررسمی بالاتر است – روبروست.
 
گرچه اصلاح طلبان، موسوی را به عنوان کاندیدای اصلی خود برگزیده اند اما کماکان می خواهند خاتمی پشتیبان اصلی این کاندیدا باشد.
«افشین» یک دانشجوی 23 ساله دانشگاه تهران می گوید: "ما موسوی را صدا می زنیم اما منظورمان خاتمی است و به موسوی رای می دهیم اما عملاً خاتمی را انتخاب کرده ایم."
«الهه» یک دانشجوی 29 ساله دیگر ، حاضر  در مجموعه آزادی نیز معتقد است: "او (خاتمی) عملاً کاندیدای نامشهودی است که این کاریزما را دارد تا مردم را برای رفتن به پای صندوق انتخابات ترغیب کند. ما به موسوی اعتماد می کنیم چون خاتمی به او اعتماد دارد."
در مقایسه خاتمی و موسوی از نگاه اصلاح طلبان و هوادارانشان، تنها شخصیت کاریزماتیک تر رئیس جمهور سابق نسبت به "موسوی تکنوکرات" نیست که خاتمی را برجسته می کند بلکه صراحت کلام بیشتر او به ویژه در زمینه انتقاد از احمدی نژاد نیز از نقاط تمایزش به شمار می رود.
خاتمی روز گذشته در این زمینه گفت: "گرچه ما در قرن 21 به سر می بریم اما اقدامات ما به نحوی است که گویی در قرن چهارم یا پنجم هستیم."
خاتمی 65 ساله از همه هواداران خود خواست به موسوی رای بدهند تا مسیر تغییراتی که به گفته او کشور را از انزوای بین المللی دور می کند هموار شود.
با این حال هنوز برخی هواداران کاملاً برای رای دادن به موسوی متقاعد نشده اند ، کمااینکه خیلی از ناظران سیاسی، موضع ضدآمریکایی و برنامه های اقتصادی چپ گرایانه او را در مقایسه با خاتمی نزدیک تر به احمدی نژاد می دانند.
این در حالی است که اردوگاه مخالف احمدی نژاد از اهمیت حیاتی یک مشارکت بالا در انتخابات و ارزش آرای اعتراضی علیه احمدی نژاد آگاه است و این را به خاطر دارد که تقریباً همه هواداران رئیس جمهور مصمم به شرکت بالا در انتخابات هستند.
«فائزه هاشمی» دختر رئیس مجمع تشخصی مصلحت نظام می گوید: "فقط بروید و رای بدهید چونکه تحریم انتخابات هیچ دستاوردی جز پذیرش دولت کنونی ندارد و این مرد (احمدی نژاد) را به این باور می رساند که او آدم مقدسی است!"

برخی از روسای ستاد میرحسین موسوی در شهرستان کرج به دلیل افزایش اختلافات و چالش‌های بوجود آمده، از این ستاد کناره‌گیری و اقدام به راه‌اندازی ستادهای جداگانه کردند.

یک منبع نزدیک به ستاد موسوی در کرج به خبرنگار ما گفت:‌ برخی از روسای ستاد به دنبال منافع شخصی خود هستند و به همین دلیل نمی‌توانند با هم و در کنار یکدیگر کار کنند.
وی افزود: طی روزهای اخیر شاهد افزایش اختلافات بوده و به همین دلیل در حال حاضر حداقل چهار ستاد مختلف در شهرستان کرج راه‌اندازی و هر کدام اعلام می‌کنند که ستاد انتخابات مرکزی میرحسین در شهرستان کرج هستند.
این منبع آگاه که نخواست نامش فاش شود، ادامه داد:‌ یک ستاد به ریاست ظاهری آقای دلیلی که در حقیقت میرطاهر موسوی نماینده سابق کرج آن را اداره می‌کند، یک ستاد به ریاست آقای خلیلی اردکانی نماینده سابق کرج و از بستگان نزدیک سید محمدخاتمی و یک گروه تحت عنوان ستاد 88 که پیش از این کاندیداتوری سیدمحمد خاتمی حمایت می‌کردند، این روزها برای میرحسین موسوی تبلیغ می‌کنند.
وی تاکید کرد: دلیل تعدد ستادهای میرحسین در شهرستان کرج نه کثرت حمایت از این کاندیدا، بلکه اختلافات رو به افزایش چهر‌ه‌های شاخص اصلاح‌طلب در این شهرستان است.
منبع : راسخون

 

با نزدیک شدن به ایام انتخابات دهم ریاست جمهوری متاسفانه مجدداً جاعلان انتخاباتی اقدام به گسترش بداخلاقی‌های ویژه جهت حمایت از برخی جریانات خاص انتخاباتی کردند.
 سال 1377 بعد از وقوع قتل هاى زنجیره اى، در یکى از مساجد اصفهان سلسله جلساتى با حضور چهره هاى مشهور دوم خردادى برگزار مى‌شد.
در یکى از این جلسات، سندى جعلى توزیع شد که در آن سعى شده بود تا قتل‌هاى زنجیره‌اى به سپاه و مقامات ارشد نظام نسبت داده شود. این سند آن قدر ناشیانه جعل شده بود که به رغم دامنه وسیع توزیع، حتى رسانه‌هاى ضدانقلاب هم با دیده تردید با آن مواجه شدند.
در آن زمان هنوز عوامل اصلى قتل هاى زنجیره اى بازداشت نشده بودند و در حالى که به روشنى معلوم بود از این ماجرا کسى جز مخالفان نظام و طرفداران حاکمیت دوگانه سود نمى برد، جریانى که پشت پرده این ماجرا قرار داشت، درصدد بود تا با جعل سند، این لکه ننگ را پاى نهادهاى مقدسى چون سپاه بنویسد که البته توفیق نیافت و بعدها مشخص شد که سرچشمه از کجا آلوده است.
طى هفته‌هاى اخیر، هجمه هاى متعددى از جانب برخى جریانات سیاسى و کاندیداهاى آنان علیه سپاه و بسیج صورت گرفت که پاسخ این شبهه‌ها به صورت مستند و منطقى ارائه شد و حتى روشن شد که فعالیت سیاسى بسیجیان در دولت آقاى خاتمى نیز مطابق قانون به رسمیت شناخته شده است.
اما اکنون پس از به نتیجه نرسیدن آن هجمه‌ها، بازى دیگرى آغاز شده که نشان مى‌دهد برخى عناصر نشان‌دار جاخوش کرده در برخى ستادهاى انتخاباتى، براى تخریب وجهه سپاه و بسیج و دیگر نهادهاى نظام، به شیوه سابق خود، تاکتیک جعل سند را انتخاب کرده‌اند.
از جمله این اقدامات، انتشار دستخطى جعلى منتسب به حجت الاسلام سعیدى، نماینده ولى فقیه در سپاه پاسداران است که از سوى برخى سایت‌هاى دوم خردادى منتشر شده است. بر اساس این سند جعلى، آقاى سعیدى در پاسخ به استعلامى، راى به حمایت از یک کاندیداى خاص داده و این حمایت را به مقامات عالى نظام نیز تعمیم داده است! البته جاعلان ناشى، این دستخط را ذیل لوگوى یک نشریه هفتگى اصولگرا درج کرده اند تا سند جعلى خود را مستندتر کنند، در حالى که در نشریه مذکور هیچ نشانى از این سند جعلى وجود ندارد. به نظر مى رسد برخى جریان هاى مغرض که از یک سو نسبت به حضور بابصیرت نیروهاى انقلاب در عرصه سیاسى ناخشنودند و از جانب دیگر، هیچ سند و مدرکى مبنى بر تخطى نهاد هاى انقلاب از دایره قانون ندارند، در صدد برآمده اند تا با جعل سند و عملیات روانى، به زعم خود بدنه فعال انقلاب را به ورطه انفعال کشانده و منزوى کنند، اما این عملیات ایذایى نیز همچون اسلاف آن به شکست خواهد انجامید و نتیجه اى براى جاعلان در بر نخواهد داشت.

منبع : راسخون


 

به گزارش راسخون به نقل از شبکه ایران: میرحسین با آغاز "تخریب‌گونه" نطق‌‌های انتخاباتی‌اش، این سوال را در افکار عمومی مطرح کرد که آیا او برنامه‌ای برای اداره کشور تدارک دیده است؟

15 دقیقه‌ به ساعت 22 شنبه، باقی مانده بود که آخرین نخست وزیر کشور در قالب برنامه‎ای تبلیغاتی، پس از سال‌ها سکوت و کناره گیری از عالم سیاست، در شبکه یک سیما رودروی ملت ایران قرار گرفت، تا اولین برنامه تلویزیونی کاندیداهای انتخابات دهم را به نام خود رقم بزند.
شاید نزدیک به 20 سال دوری از عرصه سیاست عاملی شد تا میرحسین موسوی که با لرزش صدا سخنان خود را آغاز کرده بود، پیش از بیان هر نکته‎ای به سراغ توجیه علت این سکوت و گوشه نشینی بپردازد: " بعد از اتمام وظیفه‌ام در دولت از سال 68 امکان حضور در تلویزیون نداشته‌ام ولی در این مدت در کوچه و خیابان در بین مردم بوده‌ام و با آنها ارتباط داشته‌ام."
او مدعی شد در این مدت برای پخش تصویر او در تلویزیون، ممنوعیت وجود داشته است.
موسوی در ادامه با اشاره به "سفرهای استانی" خود در ماه‎های اخیر، با اهانت ضمنی به استقبال کنندگان از رئیس جمهور در سفرهای استانی، گفت پول نفتی نداشته است تا با استفاده از آن مردم را برای استقبال از خود به خیابان‎ها بکشد.
البته او در این نطق از خاتمی به عنوان " دکتر خاتمی" و از هاشمی رفسنجانی به عنوان " برادر عزیزم" یاد کرد.
اما بر خلاف رویه حاکم بر برنامه‎های تبلیغاتی کاندیداها که در آن به بیان برنامه‎های خود برای اداره کشور و تشریح این برنامه‎ها می‎پردازند، میرحسین موسوی ترجیح داد اولین برنامه انتخاباتی خود را بدون اشاره‏ای به برنامه‎هایش با تخریب دولت نهم آغاز کند.
موسوی با بیان اینکه "انتخابات زمینه‌ای را فراهم می‌کند که بتوانیم به نقد وضعیت موجود و گذشته بپردازیم و نگاهی به آینده داشته‌ باشیم"، به سراغ اقدامات چند ساله دولت رفت.
میرحسین طبق روال نطق‏های ماه‎های اخیرش، بدون اشاره به حتی یک نقطه مثبت، وضعیت کشاورزان، باغ‌های چای، صنعت ابریشم، بازار شکر و آلومینیوم سازی و ماشین‌ سازی اراک را "بحرانی" جلوه داد و چنین استقراء کرد: "در صنعت و در کل اقتصاد ملی نیز از این دشواری ها رنج می‌بریم."
میرحسین در ادامه به ارائه آمار پرداخت و مدعی شد در این سال‎ها آمار بیکاری افزایش داشته است.
آنچه در این نطق تلویزیونی بیش از همه جلب توجه می‏کرد، بی‎توجهی میرحسین موسوی به شعارهای ساختارشکنانه حامیان اصلاح طلب خود بود که ضرب آهنگ ثابت اقتصادی حاکم بر این نطق، مانع از بیان آن شد. غفلتی که به نظر می‏رسد، در روزهای آینده به فصل اختلاف اصلاح طلبان تندرو از موسوی تبدیل شود.
به هر روی میرحسین موسوی ترجیح داد در اولین نطق خود فعالیت ‎هایش را با تخریب دولت آغاز کند تا بیش از پیش این سوال در ذهن افکار عمومی نقش ببندد که اساساً آیا میرحسین موسوی برای کاهش رای احمدی نژاد امده یا برای رئیس جمهور شدن ؟
X