رییس ستاد مردمی حمایت از محمود احمدی نژاد از تعرض به ستادهای مردمی این داوطلب دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خبرداد.
مجید عرفانی مقدم روز پنجشنبه گفت: در حالی که کمتر از ۱۰روز تا برگزاری انتخابات باقی مانده طی هفته اخیر شاهد تعرض برخی افراد بدسابقه به ستادهای احمدی نژاد در اصفهان بوده ایم.
وی افزود: در برخی مناطق شاهد آتش زدن پوسترها و بنرهای نصب شده در محل ستادها بودهایم و همچنین برخی از متعرضین با افراد مستقر در ستادهای مردمی درگیر و باعث آزار و اذیت افراد مستقر در این ستادها شده اند.
عرفانی مقدم همچنین از حمله فردی معتاد و سابقه دار به کمیته طلاب حمایت از دکتر احمدی نژاد در روز گذشته خبرداد و گفت: بر اثر حمله این فرد به ستاد کمیته طلاب، محسن وکیلی طلبه جوان عضو ستاد توسط این فرد از ناحیه صورت به شدت زخمی شد و همچنین فرد متعرض قصد حمله به یکی از بانوان مستقر در ستاد را داشت که نمازگزاران مانع این حرکت شدند.
وی تصریح کرد: گزارش این تعرض به کلانتری ۱۲اصفهان اعلام شد که بلافاصله وارد عمل شدند و پروندهای در این خصوص برای ارجاع به دادگستری تشکیل شد.
منبع : راسخون
علیرضا لطفی : فضای باز سیاسی نظام جمهوری اسلامی علیرغم افتراهای بی اساس دشمنان انقلاب مبنی بر عدم آزادی ، بیگانگان را به طمع خام انداخته است .
و متاسفانه شعارهای غیر کارشناسانه برخی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری دهم دشمنان نظام را به توهم پیروزی بر آرمانهای انقلاب و اجرای طرح براندازی ، انداخته است .
شعارهای تغییر ، آزادی ، اصلاح ، توسعه ، اعتدال و ... و هم آوایی برخی شعارها با شعارهای سران استکبار جهانی و صهیونیسم بین الملل استقبال بیگانگان را به دنبال داشته است . متاسفانه در حاشیه متینگ ها و برنامه های تبلیغاتی برخی از کاندیدادهای منتقد دولت نهم سخنانی از تغییر اساسی در کل نظام جمهوری اسلامی مطرح می شود و حرکات طرفداران ایشان به حدی تند و افراطی جلوه می نماید که در صورت موفقیت کاندیدای مورد نظرشان هم به برنامه های او پایبند نخواهند بود .
چنانکه در دوره ی به اصطلاح اصلاحات نیز شاهد
تحرکاتی شدیم که به دلیل عدم همراهی آقای خاتمی با جریان براندازی ، سعید حجاریان وی را عنصری نامطلوب برای حرکت سریع قطار اصلاحات دانست
و پروژه ی عبور از خاتمی را مطرح نمود . شدت تخریب های دولت نهم فراتر از تخریب دولت تلقی می شود و به خوبی می توان اهداف استراتژیک مخالفان انقلاب را در این جبهه گیری ها به وضوح مشاهده کرد .
از جمله دلایل اصول گرایی و ارزشی بودن دولت نهم نیز می توان به شیوه ی تبلیغاتی کاندیداهای مخالف دولت اشاره نمود که سعی نموده اند به نمادهای ارزشی و مذهبی توجه بیشتری نمایند . سوء استفاده از دیدار با علما و مراجع ، شالها و دستبندهای سبز رنگ سیادت ، بهره گیری از صحنه های دفاع مقدس و سیاه نمایی خدمات دولت خدمتگزار و عوام فریبی نشان از موفقیت دولت نهم در تغییر دیدگاه ملت دارد که مخالفان ناگزیر به تغییر در شیوه ی تبلیغی خود شده اند .
سوءاستفاده از عرصه آزاد انتخابات در روزهای اخیر به حدی رسیده که تهدیدات عناصر اراذل و اوباش را به همراه داشته است .
هم گامی و همزمانی جریانات ضد امنیتی با حُب و بغض ها و کینه توزی ها و حسادت های عناصر داخل نظام نیز موجب بروز وقایع تلخ زاهدان و هواپیماربایی و بمب گذاری های متعدد گردیده است .
از این رو بر همه ی دلسوزان نظام مقدس جمهوری اسلامی لازم است که با هوشیاری و تدبیر و بصیرت آگاهی ـ مواضع دشمنان انقلاب را شناسایی و نقشه های فتنه برانگیز آنان را خنثی نمایند .
مردم انقلابی و ولایتمدار ایران اسلامی این بار هم دشمنان داخلی و خارجی را مایوس تر و سرافکنده تر خواهند نمود و این توهم کودتای رنگین معاندان را به شکستی تلخ برای آنان مبدل خواهد ساخت.
ان شاأالله
منبع : راسخون
یکی از فرازها و نقطه عطفهایی که نظام را معرفی میکند انتخابات است که مطابق قانون در کشور برگزار میشود و میتوانیم شکوه فرهنگی، اخلاقی و وحدت ملی را در این فضا مشاهده کنیم. از این منظر فضای انتخاباتی باید ارزشمدار بوده و رفتار کاندیداها و طرفداران آنها مطابق معیارهایی باشد که ملت ایران چیزی جز این از احزاب و گروههای سیاسی انتظار ندارد. چنانچه احزاب و گروهها از شیوههای رایج تبلیغات غربی استفاده کرده و الگوی خود را در رفتارهای ویژه انتخاباتی، برداشتهای غربی قرار دهند، ملت شریف ایران قطعا این رفتارها را برنمیتابد و بارها هم نشان داده که اینگونه شیوهها جاذبهای برای آنها ندارد.
بنابراین رفتارهایی که از سادگی برجسته و ارزشهای مورد نظر مردم برخوردار شود و موضعگیری و نطقهای انتخاباتی و مواضع کاندیداها را با منطق دلنشین عنوان کند قطعا با استقبال مردمی روبهرو خواهد شد.
از نکات مهم دیگر نظام اسلامی ما، سیاستهای کلی است که در قانون اساسی و در عرصههای مختلف فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و امنیتی ارائه شده است. از طرف دیگر سند چشمانداز که براساس سیاستهای کلی نظام تبیین و براساس آن برنامههای چهارساله و پنجساله تنظیم شده دولتها، مسوولان و نمایندگان را ملزم کرده که در این چارچوب حرکت کرده و در شعارهای خود هرگز خارج از این ساختار حرکت نکنند.
از این رو افراد در شعارهای انتخاباتی هرگز مجاز نیستند به لحاظ قانونی و سیاسی شعارهایی را خارج از قانون و سیاستهای کلی ارائه کنند که باعث ایجاد موجهای کاذب در صحنه انتخابات شوند، چرا که اگر خلاف این امر عمل کنند، به حق دانستن شفاف مردم جفا کردهاند و چنانچه بتوانند بر این اساس آرایی را به خود اختصاص دهند قطعا شایستگی و صلاحیت لازم را برای اجرای امور نخواهند داشت.
در این خصوص رفتارهای ستادهای انتخاباتی که از عناصر طرفداران کاندیداها و هواداران آنها تشکیل میشود نیز باید در راستای الگوهای تعریف شده باشد.
چنانچه افرادی به قصد جستجوی موقعیتی یا حتی در راستای خدمت به کاندیداها، برخی شعارهای غیرواقعی را به مردم ارائه کنند باید بدانند رفتار خارج از چارچوب اخلاق جمهوری اسلامی و قانون امتیاز خاصی برای آنان و کاندیدای مورد نظر آنان ندارد و مردم نسبت به افرادی اقبال نشان میدهند که حقیقت، عدالت، دستکاری و صراحت را معیار اصلی خود قرار دادهاند.
* نماینده مشهد و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی
منبع : راسخون
روزنامههای اصلاح طلب اعتماد، اعتماد ملی، آفتاب یزد ، مردم سالاری و سرمایه از نظر انتشار "تیترهای منفی در خصوص اقدامات دولت نهم " در میان سایر روزنامهها در صدر قرار گرفتند.