دسته
برندگان دومین رقابت وبلاگ نویسان تبیانی
لينكدوني
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 417165
تعداد نوشته ها : 362
تعداد نظرات : 42
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

رییس ستاد مردمی حمایت از محمود احمدی نژاد از تعرض به ستادهای مردمی این داوطلب دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خبرداد.
مجید عرفانی مقدم روز پنجشنبه گفت: در حالی که کمتر از ‪ ۱۰‬روز تا برگزاری انتخابات باقی مانده طی هفته اخیر شاهد تعرض برخی افراد بدسابقه به ستادهای احمدی نژاد در اصفهان بوده ایم.
وی افزود: در برخی مناطق شاهد آتش زدن پوسترها و بنرهای نصب شده در محل ستادها بوده‌ایم و همچنین برخی از متعرضین با افراد مستقر در ستادهای مردمی درگیر و باعث آزار و اذیت افراد مستقر در این ستادها شده اند.
عرفانی مقدم همچنین از حمله فردی معتاد و سابقه دار به کمیته طلاب حمایت از دکتر احمدی نژاد در روز گذشته خبرداد و گفت: بر اثر حمله این فرد به ستاد کمیته طلاب، محسن وکیلی طلبه جوان عضو ستاد توسط این فرد از ناحیه صورت به شدت زخمی شد و همچنین فرد متعرض قصد حمله به یکی از بانوان مستقر در ستاد را داشت که نمازگزاران مانع این حرکت شدند.
وی تصریح کرد: گزارش این تعرض به کلانتری ‪ ۱۲‬اصفهان اعلام شد که بلافاصله وارد عمل شدند و پرونده‌ای در این خصوص برای ارجاع به دادگستری تشکیل شد.

منبع : راسخون

 

آزادی اندیشه با شال سبز نمی‌شه
 همایش حمایت اقشار و اقوام مختلف از کروبی عصر سه شنبه در حالی برگزار شد که دارای حاشیه‌هایی نیز بود.
به گزارش راسخون به نقل از فارس، این همایش با 30 دقیقه تأخیر با حضور رسول منتجب‌نیا قائم مقام حزب اعتماد ملی، عباسی‌فر معاون پارلمانی کروبی و میرهادی رئیس شاخه روحانیون حزب اعتماد ملی آغاز شد که در ادامه مراسم نیز غلامحسین کرباسچی مشاور عالی ستاد انتخاباتی کروبی و فاطمه کروبی همسر مهدی کروبی نیز به این جمع اضافه شدند.
* قبل از شروع مراسم آهنگی کردی پخش شد که مجری از حاضرین در همایش خواست هر فردی با حرکات موزون به سبک کردی آشنا است، اجرا کند.
* پس از شروع مراسم و تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید مجدداً موسیقی کردی دیگری پخش شد که عده‌ای از حاضرین به قسمت جلوی سن آمده و در حضور قائم مقام و رئیس شاخه روحانیون حزب اعتماد ملی به صورتی کردی به اجرای حرکات موزون پرداختند.
* در ادامه همایش عباسی‌فر که اخیراً به عنوان معاون پارلمانی از سوی کروبی معرفی شده است طی سخنانی گفت: از شما حاضرین انتظار دارم که تا روز انتخابات یعنی 22 بهمن { اشتباه تاریخ را به او یادآور نشدند} حضور خود را در خیابان‌ها با ربان، عکس و پوسترهای کروبی نشان دهید.
* وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: همه می‌توانند کروبی را با عکس وی در ماشین خود سوار کنند و تا مقصد وی را همراهی کنند.
*قرار بود در این همایش مهدی کروبی حضور یافته و سخنرانی کند ولی به دلیل حضور در صداوسیما و ضبط برنامه و همچنین از سوی دیگر آماده شدن برای مناظره شب نتوانست در این همایش حضور پیدا کند.
* هواداران میرحسین موسوی که در این همایش حضور داشتند با حامیان کروبی درگیر شدند.
* در این همایش حاضرین شعارهای مختلفی سر می‌دادند که از جمله آنها «دانشجوی سیاسی آزاد باید گردد»،‌ «کروبی کرباسچی حمایتت می‌کنیم» و «آزادی اندیشه با شال سبز نمی‌شه» سر می‌دادند.
در هفته های اخیر با توجه به گرم تر شدن فضای انتخابات در کشور که بار دیگر حضوری گسترده و با نشاط در این نمایش اقتدارو اتحاد ملی همراه با یاس و سرخوردگی دشمنان قسم خورده نظام را نوید می دهد ، تبلیغات انتخاباتی وارد مرحله ای تازه شده است که به اعتقاد بسیاری از کارشناسان تا قبل از آغاز تبلیغات رسمی به ویژه از رسانه ملی ، سهم بیشتری را فضاهای مجازی و استفاده از ابزارهای الکترونیکی همچون سایت ها و پیامک ها به خود اختصاص داده بود اما با آغاز زمان رسمی تبلیغات نامزدهای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به صورت عمومی و بهره گیری از آنتن رسانه ملی ، این جایگاه نخست به تبلیغات تلوزیونی انتقال یافت . میزان اثر گذاری این رسانه در مقایسه با سایر رسانه ها سبب شده است بیشتر تلاش هریک از نامزد ها و حامیان آنان به بهره برداری بیشتر از این فرصت هدایت گردد .
در جریان چنین تلاش هایی، برخی کاندیداها و حامیان آنان با توجه میزان اثرگذاری پخش فیلم مستند از کاندیدا در انتخابات نهم ریاست جمهوری ، سرمایه گذاری ویژه ای در این بخش انجام دادند تا جایی که برخی ستادهای انتخاباتی کلکسیونی از اسامی کارگردانان مطرح سینما و تلوزیون را بر انجام این مهم روی میز کاری خود گذاشتند .
پس از پخش نخستین مستند انتخاباتی جناب آقای احمدی نژاد که در آن، فارغ از پرداختن به حواشی و آسمان و ریسمان های انتخاباتی ، عملکرد و دستاوردهای دولت نهم در حوزه های اقتصادی ، اجتماعی ، فرهنگی و سیاست خارجی به نمایش گذاشته شد یکشنبه شب نوبت به جناب آقای میر حسین موسوی رسید که دیدگاهها و برنامه های تبلیغاتی خود را جهت معرفی به مردم از رسانه ملی مطرح نماید.
در فیلم مستند این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم ، کارگردان انتخاب شده که سوابق بسیاری از کارهای حسی و زیر پوستی وی در اذهان مردم نقش بسته است این بار نیز احساسات مردم را هدف گرفت و در بخش های مختلف با نابسامان و تاریک نشان دادن فضای موجود کشور سعی در جریحه دار کردن احساسات مردمی نمود .
در ابتدای این مستند که احساسات جامعه هنری کشور نشانه گرفته شده بود تصاویری از احمد عزیزی روی تخت بیمارستان به تصویر کشیده شد و در ادامه کارگردان این مستند با نمایش پرچم های سبز رنگ که از رنگهای مقدس نزد شیعیان است ، بارها سیادت این نامزد انتخابات به عنوان مزیت شخصیتی وی نسبت به سایرین عنوان گردید .
در این فیلم متاسفانه با هدف برانگیختن احساسات عمومی وضع موجود کشور،به ویژه در حوزه معیشتی بسیار ناامید کننده نشان داده و سعی شده بود فضای عمومی کشور را نسبت به دولتمردان به ویژه در استان ها جو نارضایتی و یاس القا نماید!
اوج به بازی گرفتن احساسات و عواطف انسانی مخاطبان به صورت یک نمایش درام و البته کاملا آماتور گونه کارگردان خوشنام سینمای کشور مربوط به صحنه اعتراض همراه با شیون زنی است که با گلایه از فضای اقتصادی و اجتماعی کشور ، وضع موجود را عامل کراکی و هروئینی شدن پسر جوان خود می داند.
فارغ از این که اخبار مطرح شده در خصوص بازیگر بودن نقش اصلی این درام صحت داشته یاخیر؟ اما باید گفت به فرض درست بودن ماجرا آیا در فرهنگ جامعه ایرانی این امر پذیرفتنی است که مشکل بسیار بغرنج یک زن و خانواده ایرانی با پخش تصویر وی از رسانه ملی با بیش از 50 میلیون مخاطب به نمایش عمومی گذاشته شود؟ آیا رعایت اخلاق رسانه ای اجازه چنین نمایش دراماتیک رئال را که هزینه آن بی آبرویی یک خانواده در بین دوستان و آشنایان است خواهد داد؟ و آیا از این پس این زن و خانواده او انگشت نمای کوچه و بازار به عنوان خانواده ای دارای فرزند کراکی نخواهند شد؟ جلب آرا به چه قیمت؟!
در بخش دیگری از این فیلم تبلیغاتی صحنه هایی از امام عظیم الشان و لحظاتی از رشادت ها و دلیرمردی های جوانان برومند این مرز و بوم در دوران دفاع مقدس به تصویر کشیده شد که بسیار ارزشمند بوده و نشان از احترام و اعتقاد نخست وزیر آن دوران به آرمان های بلند انقلاب اسلامی دارد اما آیا قرار گرفتن این تصاویر در کنار رقص و پایکوبی حامیان جناب آقای میرحسین موسوی در میتینگ سالگرد دوم خرداد ، این تصور را به همراه نخواهد داشت که کارگردان سعی در همراه کردن همه نوع گرایش و دیدگاه ها جهت جلب آرای بیشتر دارد؟ .
و اما در بخش پایانی این مستند تصاویری از دیدار این نامزد ریاست جمهوری نهم با مراجع عظام تقلید به نمایش در آمد و با وجود اینکه چنین دیدارهایی برای افراد شرکت کننده در انتخابات به عنوان یک اصل اساسی و ضروری قلمداد می شود اما کارگردان مستند انتخاباتی جناب آقای میرحسین موسوی با گلچین تصاویری خاص از این دیدارها سعی کرد که برای مخاطبان نوعی حمایت از وی را تداعی کند. این امر سبب شد هریک از مراجع عدم حمایت از وی را به صورت بیانیه های جداگانه بار دیگر پس از پخش تصاویر یاد آور شوند!.
به هر حال سطح شعور و آگاهی مردم عزیز کشورمان به حدی رسیده است که با وجود نارسائی ها و کمبودهایی که تنها منحصر به این دوره نیز نبوده ، بتوانند فرق صداقت و بازی با احساسات خود را تشخیص دهند و فارغ از همه ی غوغاسالاری ها و گرد و خاک های انتخاباتی ، نامزد اصلح خود را بر کرسی ریاست جمهوری چهار سال دیگر بنشانند.
منبع : راسخون

 

علیرضا لطفی : فضای باز سیاسی نظام جمهوری اسلامی علیرغم افتراهای بی اساس دشمنان انقلاب مبنی بر عدم آزادی ، بیگانگان را به طمع خام انداخته است .
و متاسفانه شعارهای غیر کارشناسانه برخی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری دهم دشمنان نظام را به توهم پیروزی بر آرمانهای انقلاب و اجرای طرح براندازی ، انداخته است .
شعارهای تغییر ، آزادی ، اصلاح ، توسعه ، اعتدال و ... و هم آوایی برخی شعارها با شعارهای سران استکبار جهانی و صهیونیسم بین الملل استقبال بیگانگان را به دنبال داشته است . متاسفانه در حاشیه متینگ ها و برنامه های تبلیغاتی برخی از کاندیدادهای منتقد دولت نهم سخنانی از تغییر اساسی در کل نظام جمهوری اسلامی مطرح می شود و حرکات طرفداران ایشان به حدی تند و افراطی جلوه می نماید که در صورت موفقیت کاندیدای مورد نظرشان هم به برنامه های او پایبند نخواهند بود .
چنانکه در دوره ی به اصطلاح اصلاحات نیز شاهد
تحرکاتی شدیم که به دلیل عدم همراهی آقای خاتمی با جریان براندازی ، سعید حجاریان وی را عنصری نامطلوب برای حرکت سریع قطار اصلاحات دانست
و پروژه ی عبور از خاتمی را مطرح نمود . شدت تخریب های دولت نهم فراتر از تخریب دولت تلقی می شود و به خوبی می توان اهداف استراتژیک مخالفان انقلاب را در این جبهه گیری ها به وضوح مشاهده کرد .
از جمله دلایل اصول گرایی و ارزشی بودن دولت نهم نیز می توان به شیوه ی تبلیغاتی کاندیداهای مخالف دولت اشاره نمود که سعی نموده اند به نمادهای ارزشی و مذهبی توجه بیشتری نمایند . سوء استفاده از دیدار با علما و مراجع ، شالها و دستبندهای سبز رنگ سیادت ، بهره گیری از صحنه های دفاع مقدس و سیاه نمایی خدمات دولت خدمتگزار و عوام فریبی نشان از موفقیت دولت نهم در تغییر دیدگاه ملت دارد که مخالفان ناگزیر به تغییر در شیوه ی تبلیغی خود شده اند . 
سوءاستفاده از عرصه آزاد انتخابات در روزهای اخیر به حدی رسیده که تهدیدات عناصر اراذل و اوباش را به همراه داشته است .
هم گامی و همزمانی جریانات ضد امنیتی با حُب و بغض ها و کینه توزی ها و حسادت های عناصر داخل نظام نیز موجب بروز وقایع تلخ زاهدان و هواپیماربایی و بمب گذاری های متعدد گردیده است .
از این رو بر همه ی دلسوزان نظام مقدس جمهوری اسلامی لازم است که با هوشیاری و تدبیر و بصیرت آگاهی ـ مواضع دشمنان انقلاب را شناسایی و نقشه های فتنه برانگیز آنان را خنثی نمایند .
مردم انقلابی و ولایتمدار ایران اسلامی این بار هم دشمنان داخلی و خارجی را مایوس  تر و سرافکنده تر خواهند نمود و این توهم کودتای رنگین معاندان را به شکستی تلخ برای آنان مبدل خواهد ساخت.
ان شاأالله

منبع : راسخون

 

جواد کریمی قدوسی*
شعارهای انتخاباتی در چارچوب قانون باشد
نظام جمهوری اسلامی ایران دارای ویژگی‌های منحصر به فردی چون مکتبی و اخلاقی بودن است که مشابه آن در هیچ کشور دیگری به چشم نمی‌خورد. محتوای غنی مکتب اسلام و فرهنگ غنی ایران از نظام جمهوری اسلامی مجموعه‌ای ساخته که بتواند در دنیا موضعی منطقی داشته باشد.

یکی از فرازها و نقطه عطف‌هایی که نظام را معرفی می‌کند انتخابات است که مطابق قانون در کشور برگزار می‌شود و می‌توانیم شکوه فرهنگی، اخلاقی و وحدت ملی را در این فضا مشاهده کنیم. از این منظر فضای انتخاباتی باید ارزش‌مدار بوده و رفتار کاندیداها و طرفداران آنها مطابق معیارهایی باشد که ملت ایران چیزی جز این از احزاب و گروه‌های سیاسی انتظار ندارد. چنانچه احزاب و گروه‌ها از شیوه‌های رایج تبلیغات غربی استفاده کرده و الگوی خود را در رفتارهای ویژه انتخاباتی، برداشت‌های غربی قرار دهند، ملت شریف ایران قطعا این رفتارها را برنمیتابد و بارها هم نشان داده که این‌گونه شیوه‌ها جاذبه‌ای برای آنها ندارد.

بنابراین رفتارهایی که از سادگی برجسته و ارزش‌های مورد نظر مردم برخوردار شود و موضعگیری و نطق‌های انتخاباتی و مواضع کاندیداها را با منطق دلنشین عنوان کند قطعا با استقبال مردمی روبه‌رو خواهد شد.

از نکات مهم دیگر نظام اسلامی ما، سیاست‌های کلی است که در قانون اساسی و در عرصه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و امنیتی ارائه شده است. از طرف دیگر سند چشم‌انداز که براساس سیاست‌های کلی نظام تبیین و براساس آن برنامه‌های چهارساله و پنج‌ساله تنظیم شده دولت‌ها، مسوولان و نمایندگان را ملزم کرده که در این چارچوب حرکت کرده و در شعارهای خود هرگز خارج از این ساختار حرکت نکنند.

از این رو افراد در شعارهای انتخاباتی هرگز مجاز نیستند به لحاظ قانونی و سیاسی شعارهایی را خارج از قانون و سیاست‌های کلی ارائه کنند که باعث ایجاد موج‌های کاذب در صحنه انتخابات شوند، چرا که اگر خلاف این امر عمل کنند، به حق دانستن شفاف مردم جفا کرده‌اند و چنانچه بتوانند بر این اساس آرایی را به خود اختصاص دهند قطعا شایستگی و صلاحیت لازم را برای اجرای امور نخواهند داشت.

در این خصوص رفتارهای ستادهای انتخاباتی که از عناصر طرفداران کاندیداها و هواداران آنها تشکیل می‌شود نیز باید در راستای الگوهای تعریف شده باشد.

چنانچه افرادی به قصد جستجوی موقعیتی یا حتی در راستای خدمت به کاندیداها، برخی شعارهای غیرواقعی را به مردم ارائه کنند باید بدانند رفتار خارج از چارچوب اخلاق جمهوری اسلامی و قانون امتیاز خاصی برای آنان و کاندیدای مورد نظر آنان ندارد و مردم نسبت به افرادی اقبال نشان می‌دهند که حقیقت، عدالت، دستکاری و صراحت را معیار اصلی خود قرار داده‌اند.

* نماینده مشهد و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی

منبع : راسخون

روزنامه‌های اصلاح طلب اعتماد، اعتماد ملی، آفتاب یزد ، مردم سالاری و سرمایه از نظر انتشار "تیترهای منفی در خصوص اقدامات دولت نهم " در میان سایر روزنامه‌ها در صدر قرار گرفتند.

به گزارش  راسخون به نقل از ایرنا، بررسی تیترهای منفی روزنامه‌های اصولگرا و اصلاح‌طلب در یک دوره زمانی مشخص نشان می‌دهد که روزنامه‌های اصلاح‌طلب اعتماد، اعتماد ملی ، آفتاب یزد ، مردم سالاری و سرمایه دو هزار و 766تیتر منفی علیه دولت زده‌اند.بازه زمانی این بررسی عملکرد ایام اخیر فعالیت‌های انتخاباتی است.
این درحالی است که در همین دوره زمانی روزنامه‌های جام جم، همشهری ، جمهوری اسلامی و ابراز اقتصادی نیز 651 تیتر منفی علیه دولت داشته‌اند که با محاسبه تیترهای منفی روزنامه‌های اصلاح طلب این عدد جمعا به سه هزار و 417 تیتر منفی می‌رسد.
در این میان روزنامه سرمایه با انتشار 730تیتر منفی در صدر روزنامه‌های اصلاح طلب قرار دارد و پس از آن روزنامه آفتاب یزد با 631تیتر منفی، اعتماد با 624تیتر منفی و اعتماد ملی با 546تیتر منفی رتبه‌های بعدی را به خود اختصاص داده‌اند.
روزنامه مردم سالاری نیز با 235تیتر منفی در پایین روزنامه‌های اصلاح طلب قرار گرفته است.
بر اساس این گزارش روزنامه‌های غیراصلاح طلب بررسی شده یعنی روزنامه جام جم در این دوره زمانی 126تیتر منفی، جمهوری اسلامی 183تیتر منفی، ابرار اقتصادی 124تیتر منفی و همشهری 218 تیتر منفی درخصوص اقدامات دولت نهم زده‌اند.
منبع : راسخون
X