دسته
برندگان دومین رقابت وبلاگ نویسان تبیانی
لينكدوني
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 420428
تعداد نوشته ها : 362
تعداد نظرات : 42
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

شبکه ایران: روزنامه اعتماد امروز یکشنبه، گفت‌و‌گویی منتشر نشده‌ با محسن هاشمی، فرزند ارشد هاشمی رفسنجانی، را در صفحه نخست ضمیمه خود قرار داد، که به جهت کم سابقه بودن جالب توجه است.

محسن هاشمی در این مصاحبه گفته که "در انتخابات ریاست جمهوری سال 84 همه در تلاش برای رقابت با پدرش بوده‌اند و همه دلشان می‌خواست نفر دوم دور دوم باشند."

رئیس قطار شهری تهران در این مصاحبه برخلاف واقعیت، مدعی شده که مصطفی معین، نماینده حزب مشارکت و مجاهدین، پس از هاشمی رفسنجانی نام خود را در ستاد انتخابات ریاست‌جمهوری نهم ثبت کرده است: "وقتی آقای هاشمی کاندیداتوری خود را اعلام کرد، آقای معین آمد کاندیدا شد. مشارکت ذهنش این بود که انتخابات با هاشمی و معین برگزار می‌شود و بعد هاشمی را زمین زده و رئیس‌جمهور از میان آنها می‌شود، بر همین اساس وارد صحنه شدند. به هر حال همه قصدشان رقابت با آقای هاشمی بود و در این میان آقای هاشمی خیلی ضربه دید."

سخنان محسن هاشمی در حالی بیان شده که رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تا پیش از ثبت نام در انتخابات، "آمدن یا نیامدن" خود در انتخابات را به عنوان یک استراتژی بارها مطرح کرده بود و پس از مدتها و روز قبل از ثبت نام با صدور بیانیه ای گفت که مجبور است این "جام تلخ" را سر بکشد.

این درحالیست که سایر رقبای وی در انتخابات گذشته،از چندی پیش از ان حضورشان را قطعی اعلام کرده بودند.

هاشمی در این راستا آخرین نفری بود که وارد رقابت‌های انتخاباتی شد و بویژه در دور دوم از حمایت‌ اکثریت احزاب، شخصیت‌های سیاسی و حتی دولت مستقر بهره برد.

فرزند ارشد رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در ادامه با بیان اینکه "ما می توانیم مجدداً یک انتخابات چند کاندیدایی داشته باشیم"، "تخریب" و "تضعیف" کاندیدای برتر را "طبیعی" توصیف می‌کند: وقتی عده زیادی در انتخابات شرکت می‌کنند باید با هم رقابت کنند و آن کسی که تکلیفش مشخص است به وسیله بقیه که قرار است نفر دوم باشند، تخریب می‌شود.

هرچند زمان انجام این مصاحبه عنوان نشده اما بعید به نظر می‌رسد که منظور محسن هاشمی از کاندیدای برتر احمدی‌نژاد نبوده باشد.

رئیس قطار شهری تهران در عین حال فضای سیاسی کشور را از لحاظ اخلاقی به نسبت بسیاری کشورها بهتر می‌داند و می‌گوید: ما همه چیز را در ایران با دنیا مقایسه می‌کنیم ولی در سیاست این کار را انجام نمی‌دهیم. اگر بخواهیم در واقعیت و عملگرایی مقایسه کنیم وضع ایران خیلی بد نیست.

هاشمی به زمان تحصیلش در فرانسه، بروکسل و مونترال اشاره کرد و گفت: در این کشورها به نظرم خیلی بدتر از این رفتار می‌کنند. کشورهای غربی حتی در همین انتخابات اخیر بین مک‌کین و اوباما هم رفتند دوست دخترهای مک‌کین را تا 30 سال قبل پیدا کردند و حتی در مورد سارکوزی نیز همین طور شد.

او در ادامه تلویحا به مخالفت پدرش با پاسخگویی به موضوعاتی که درباره خانواده هاشمی در جامعه مطرح است، اعتراض کرد و گفت:"به نظر من هرچه شفاف‌تر به این مسائل پرداخته شود، بهتر است. آن زمانی که برخی از شایعه‌ها درباره ما شکل گرفت بارها گفتم بیایید و جواب بدهید و حالا که ابزار دارید روشنگری کنید و این کم کم به کل جامعه کشیده شد."

اما اعتقاد محسن هاشمی در زمینه شفاف‌تر شدن مسائل مربوط به سیاستمداران در جامعه، در شرایطی است که پس از سخنان روشنگرانه احمدی‌نژاد در جریان مناظره با میرحسین، رسانه‌های وابسته به خانواده و نزدیکان وی، رئیس‌جمهوری را هدف حجم بزرگی از "توهین"‌ها قرار دادند و او را "دروغگو" و "بی‌اخلاق" نامیدند.

منبع : رجا نیوز


 

دوشنبه هجدهم 3 1388

توقف خودروی حامل رئیس جمهور در میان‌ انبوه استقبال‌کنندگان‌ آذربایجانی
خودروی حامل رئیس جمهور در میان انبوه استقبال ‌کننده‌ از ایشان در تبریز با کندی در حرکت است.

به گزارش راسخون از تبریز، رئیس جمهور که صبح امروز ساعت 9 وارد فرودگاه تبریز شده و قرار بود ساعت 11 در ورزشگاه تختی در میان هواداران خود سخنرانی کند، هنوز به نیمه‌های راه منتهی به ورزشگاه نرسیده است.
براساس این گزارش، انبوه جمعیت در دو طرف خیابان‌ها در حالی که شعارهایی در حمایت از عدالت‌محوری و مهروزی رئیس جمهور سر داده‌اند با در دست داشتن پرچم‌های سه رنگ جهموری اسلامی ایران، رنگ دوست‌داشتنی ملت ایران و عدالت را سه رنگ پرچم اعلام می‌کنند.
همچنین سیل جمعیت در حال حرکت در میدان ساعت که میدان اصلی شهر و منتهی به ورزشگاه تختی تبریز است به چشم می‌خورد و خودروها و موتورسیکلت‌ها با نصب پوستر رئیس جمهور و پرچم ایران ‌روی وسایل نقلیه خود به سمت ورزشگاه در حرکتند که با ترافیک سنگینی مواجه شده‌اند.
‌پیش‌بینی می‌شود که سخنرانی رئیس جمهور در ورزشگاه تختی به دلیل سیل جمعیت استقبال‌کننده و ترافیکی که به همین دلیل ایجاد در خیابان‌های فرودگاه تا ورزشگاه ایجاد شده با چند ساعت تاخیر برگزار شود.
يکشنبه هفدهم 3 1388

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرد: هیچ‌گونه مدرکی دال بر تایید مدرک دکتری زهرا رهنورد در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری وجود ندارد.

به گزارش راسخون از  فارس، روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرده است: زهرا رهنورد حداقل در فاصله سال‌های 73-71 ضمن اینکه کارمند تمام وقت دانشگاه تهران بوده است، در سه رشته کارشناسی ارشد "پژوهش هنر " دانشگاه تهران، کارشناسی ارشد "علوم سیاسی " و دکترای "علوم سیاسی " در دانشگاه آزاد به طور همزمان مشغول به تحصیل بوده است. که مدارک تحصیلی سه گانه وی موجود است. بنابراین، وزیر وقت علوم پاسخ دهند چرا در زمانی که پرونده خانم زهرا رهنورد جهت ارتقای علمی در هیئت ممیزی وزارت مطرح شده، موارد مربوط به همزمانی تحصیل در سه رشته و در دو مقطع تحصیلی اصلا مورد توجه قرار نگرفته است.
در ادامه آمده است: شاید در قانون، تحصیل همزمان در دورشته دانشگاه آزاد و دانشگاه دولتی منع قانونی نداشته باشد، اما آیا می‌توان همزمان در سه رشته تحصیلی و در دو مقطع تحصیلی درس خواند و همچنین کارمند تمام وقت دانشگاه تهران هم بود. تنها در روند ارتقای اعضای هیئت علمی در مرحله استادیاری و دانشیاری است که مدرک تحصیلی دکتری مورد بررسی قرار می‌گیرد و در مقام ارتقاء از دانشیاری به استادی مبنای هیات ممیزه مرکزی، پرونده تشکیل شده قبلی برای ایشان است. زیرا همواره فرض بر این است که در مراحل قبلی مدرک دکتری بررسی شده و نیازی به بررسی مجدد نیست. بنابراین، موارد مطرح شده در قبل بایستی توسط دو وزیر قبلی، معین و توفیقی در بررسی پرونده ایشان لحاظ می‌شد که این اتفاق نیفتاده است.
منبع : راسخون
يکشنبه هفدهم 3 1388

محمود احمدی نژاد در مناظره امشب کروبی را مورد خطاب قرار داد و گفت: هنوز ما پاسخ خود را در رابطه با شهرام جزایری دریافت نکرده ایم به گونه ای که در این میان از امام و رهبری هزینه کرده اید.
به گزارش راسخون به نقل از  مهر،  محمود احمدی نژاد در ادامه مناظره تلویزیونی خود که شبنه شب از شبکه سوم سیما  به طور زنده  پخش شد، کروبی را مورد اشاره قرار داد و گفت: هنوز ما پاسخ خود را در رابطه با شهرام جزیری دریافت نکرده ایم به گونه ای که در این میان از امام و رهبری هزینه کرده اید.

وی  با بیان اینکه چگونه شما پول حرام و خلاف قانون را دریافت کرده اید وقتی که در آن زمان مسئول کمیته امداد ، بنیاد شهید و حج نبوده اید بلکه یک روحانی ساده ای بودید، گفت: اینکه می گویند شما در بنیاد شهید زندانی تشکیل داده بودید و افرادی را در آن محبوس می کردید صحت دارد.
احمدی نژاد با طرح سئوالی از مهدی کروبی ادامه داد: من پیشنهاد می دهم که آقای کروبی اعلام کند که اوایل انقلاب خانه شان کجا بود و الان چگونه و در کجا زندگی می کند .
رئیس جمهور افزود: من اعلام کرده ام که از دانشگاه حقوق می گیرم. وی با طرح مجدد این موضوع گفت: این خانه کروبی از کجا آمده است آیا از پول امام برداشته یا از امثال شهرام جزایری ها گرفته است.
منبع : راسخون

 
يکشنبه هفدهم 3 1388

رئیس ستاد انتخابات کشور با بیان این که رفتار برخی هواداران کاندیداها دور از شأن ملت ایران است هشدار داد که گروهی با تشکیک در سلامت انتخابات حرف دشمن را می زنند.
«کامران دانشجو» دیروز در نشست خبری با خبرنگاران به برخی شبهات مطرح شده پیرامون انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری پاسخ داد.
وی با اشاره به روند تبلیغات کاندیداها گفت: هجمه های بسیاری علیه مجریان انتخابات صورت گرفته اما برداشت ما این است که به طور حتم این موارد از طرف دشمنان و رسانه های استکباری بوده است، اما برخی متأسفانه در داخل کشور از سر غفلت همان مطالب را دنبال می کنند و هرچه ما در خصوص این موارد توضیح می دهیم این افراد به دنبال شنیدن حرفهای دوستان انقلاب نبوده و سخن دشمنان را مصداق قرار داده و بر اساس آن تحلیل می کنند.
وی افزود، متأسفانه برخی از این افراد در مواقعی از سر غفلت حرف های دشمن شادکن می زنند.
در امانت داری مصلحت اندیشی نمی کنیم
رئیس ستاد انتخابات کشور با اشاره به توهین ها و تهمت های مطرح شده علیه مجریان انتخابات در خصوص مسائل مختلف گفت: پس از فرمایشات مقام معظم رهبری در دانشگاه علم و صنعت درخصوص شاه سلطان حسین ها در حالی که کار تحلیلگران این است که مطالب را تحلیل کنند اما برخی این موارد را بدون اینکه به مجموعه انتخابات و مجریان آن مربوط باشد علیه مجموعه اجرایی تحلیل می کنند و حتی یک نفر نیز گفت که اگر مجریان بخواهند مصلحت اندیشی کنند این امر در روند انتخابات ایجاد مشکل می کند اما ما اعلام کردیم که امانت دار رأی مردم هستیم و در امانت داری مصلحت اندیشی جایی ندارد.
شبهه همسویی مجریان انتخابات و شورای نگهبان
کامران دانشجو با اشاره به شبهه همسویی مجریان انتخابات با شورای نگهبان که توسط دشمنان و برخی افراد در داخل آن هم از سر غفلت مطرح شده است، گفت: برخی مطرح کرده اند که میان مجریان انتخابات و شورای نگهبان برای انتخابات یک همسویی وجود دارد که در انتخابات خلل ایجاد می کند و سؤال این است که آیا در انتخابات ریاست جمهوری هفتم و هشتم مگر آقای بشارتی وزیر اسبق کشور و شورای نگهبان همین شورای نگهبان نبود؟ و روند این انتخابات را چه کسی تعیین می کند و شعبه های اخذ رأی که رئیس جمهور دولت هفتم و هشتم تایید شد لابد از سوی یک شورای نگهبان دیگر بوده است.
دلیل چاپ تعرفه های بیشتر
رئیس ستاد انتخابات کشور همچنین با اشاره به یکی دیگر از این شبهه ها که در خصوص چاپ تعرفه ها مطرح شده است، اظهار داشت: آنها شبهه وارد کردند که اگر ما 46 میلیون و 200 هزار نفر واجد رای داریم چرا 50 میلیون تعرفه چاپ شده است لذا شما قصد انجام کاری در انتخابات دارید اما ما پاسخ دادیم که علت این کار این است که ما همیشه و در همه دوره ها جمعیت شناور داشته ایم لذا مجبور هستیم پانزده تا بیست درصد تعرفه بیشتر چاپ کنیم و این در حالی است که خود آنهایی که به این امر شبهه وارد می کنند در انتخابات ریاست جمهوری 11 میلیون تعرفه بیش از میزان واجدین شرایط تعرفه چاپ کرده اند.
تعداد صندوق های ثابت و سیار
دانشجو در ادامه با اشاره به آخرین آمارها در خصوص صندوق های ثابت و سیار تصریح کرد: در انتخابات ریاست جمهوری نهم کل صندوق ها 41 هزار و 71 صندوق بود که 14 هزار و 102 صندوق سیار و 26 هزار و 962 صندوق ثابت بود و سؤال این است که آیا 14 هزار از 41 هزار صندوق سه درصد است؟ این میزان چیزی بالغ بر 33 درصد است و حتما برخی ها درصدگیری بلد نیستند که بیان می کنند در هر دوره شمار صندوق های سیار رای 3 تا 5 درصد کل صندوق ها بوده و در این دوره 10 برابر شده است.
دانشجو با اشاره به تعداد صندوق های نهایی شده برای انتخابات ریاست جمهوری دهم گفت: 45 هزار و 713 صندوق نهایی شده است که 14 هزار و 258 صندوق سیار و 31 هزار و 455 صندوق ثابت است که این سؤال مطرح است که آیا در مقابل دوره نهم ریاست جمهوری ده برابر شده است؟ تعدادی که در مجموع اضافه شده است 5000 صندوق است که تعداد سیار آن 160 صندوق و تعداد ثابت آن 3500 صندوق است و از نظر درصدی میزان صندوق های سیار پایین آمده و از 33 درصد در انتخابات نهم به 30 درصد در انتخابات ریاست جمهوری دهم رسیده است.
برخی تبلیغات ها دور از شان ملت است
قائم مقام وزیر کشور در پاسخ به سؤالی در خصوص نحوه تبلیغات برخی هواداران کاندیداها و مغایرت آن با قانون اظهار کرد: قصد ما برخورد قهری نیست و تاکید را بر اطلاع رسانی قرار داده ایم اما بعضا حرکت  اعمالی دیده می شود که با شئونات اسلامی همخوانی ندارد و در شان ملت ایران نیست و مردم دین مدار هم چنین رفتارهایی را نمی پذیرند و البته من تحلیل نمی کنم تا مستمسک برخی قرار  نگیرد اما نیروهای امنیتی و انتظامی، کاملا هوشیارند و این چنین نیست که این قبیل اقدامات قابل کنترل نباشند اما بنا بر این است که برخورد قهری صورت نگیرد و انتظار این است که خود نامزدها به هواداران خود در این خصوص تذکر و هشدار دهند.
وی اضافه کرد: دل نامزدها برای گفتمان انقلاب اسلامی و امام می تپد و نباید به اسم هواداری از نامزدها رفتارهای دور از شان صورت گیرد و ستادها این رفتارها را تقبیح کند و وقتی این اعلام صورت گیرد جایی برای این رفتارها وجود نخواهد داشت.
شیوه اعلام نتایج شمارش آراء
رئیس ستاد انتخابات کشور ابراز امیدواری کرد که بتوان نتایج شمارش آرا را در ظرف 24 ساعت پس از پایان اخذ رای به اطلاع عموم رساند.
وی گفت: نتایج به صورت تدریجی براساس روالی خاص اعلام می شود و در این دوره به واسطه محدود بودن تعداد کاندیداها عمل تجمیع نیز به راحتی انجام خواهد شد و مدت زمان زیادی میان اعلام تدریجی آرا تا اعلام نهایی آن نخواهد بود.
هتک حرمت کاندیداها برخلاف قانون است
کامران دانشجو با بیان این که براساس ماده 71 قانون انتخابات هیچ کس مجاز به هتک حرمت به کاندیداهای دیگر نیست، بر لزوم حفظ حرمت کاندیداها تاکید کرد و گفت: دادستان نیز به عنوان نماینده مدعی العموم می تواند در برابر تخلفات راساً اقدام کند.

يکشنبه هفدهم 3 1388

میرحسین موسوی در مناظره تلویزیونی چهارشنبه شب با محمود احمدی‌نژاد ادعای ستاره دار کردن دانشجویان در دولت نهم را مطرح کرد که دکتر احمدی‌نژاد در پاسخ به این ادعا تأکید کرد، پدیده‌ی دانشجویان یک ستاره و دو ستاره مربوط به دولت قبل و زمان وزارت دکتر مصطفی معین بوده است.

به گزارش راسخون به نقل از رجانیوز، در توجیه دروغ‌گویی موسوی در نامه‌ای اظهار داشت که تنها پرونده کارشناسی ارشد برخی موارد آموزشی و کمیته انضباطی در دولت قبل بررسی می‌شد.
با این حال سازمان سنجش به این دروغ پاسخ داد و تأکید کرد تعداد دانشجویان ستاره دار که در دولت اصلاحات 5625 دانشجو بودند در دولت نهم با دستور وزیر علوم لغو شد و در این دوره هیچ دانشجوی ستاره داری نداریم.
به گزارش  راسخون به نقل از رجانیوز، باتوجه به اظهار نظر بعضی از کاندیداهای ریاست جمهوری درخصوص ستاره‌دار کردن دانشجویان در آزمون کارشناسی ارشد که باعث تشویش اذهان عمومی شده است روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور در اطلاعیه‌ای به اطلاع مردم ایران اسلامی می‌رساند که درج علامت ستاره یا کد گزینش در کنار اسامی در لیست ارسالی به دانشگاه‌ها یک روال جاری بوده که آمار آن به ترتیب در سال 1378،551 نفر، سال 1379، 628 نفر، سال 1380، 566 نفر؛ سال 1381، 1069 نفر؛ سال 1382، 2584 نفر؛ سال 1383، 27 نفر، سال 1384، 200 نفر و در سال 1385، 224 نفر بودند که با دستور وزیر علوم این رقم حذف شد.
علامت ستاره یا کدگزینش به این معنی است که، داوطلبان دارای سوابق انضباطی یا نقص پرونده در هنگام ثبت‌نام در دانشگاه محل قبولی باید نسبت به تکمیل مدارک یا رفع شبهات موجود اقدام می‌کردند.
همچنین برای آگاهی عموم مردم به اطلاع می‌رساند که در سال 1385 به روش سال‌های قبل این عمل اتفاق افتاد که با دستور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همه افراد که علامت ستاره در کنار نام آنها درج شده بود. بدون هیچ قید و شرطی وارد دانشگاه شدند و برای سال‌های بعد این روش به طور کلی کنار گذاشته شده است .
منبع : راسخون

 
يکشنبه هفدهم 3 1388
X